Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Cities: Skylines

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Cities: Skylines fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Cities: Skylines satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

Gamebillet

13.49₺

DurmaPlay

22.00₺

HRK

63.92₺

G2A

77.69₺

Voidu

504.10₺

Steam

539.70₺

Çıkış tarihi: March 10, 2015
Geliştiren: Colossal Order Ltd.
Yayıncı: Paradox Interactive
Platform: Windows ,Linux ,Mac
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: Herkes İçin

Benzer Oyunlar

pc
Age of Empires…
1199.70₺ 300.00₺
pc
Total War: WAR…
1499.70₺ 791.91₺
pc
Arma 3
449.70₺ 149.67₺

Cities: Skylines Sistem Gereksinimleri

Minimum:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8.1 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo, 3.0GHz or AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: nVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB or ATI Radeon HD 5670, 512 MB (Does not support Intel Integrated Graphics Cards)
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Microsoft Windows 7/8 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-3470, 3.20GHz or AMD FX-6300, 3.5Ghz
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: nVIDIA GeForce GTX 660, 2 GB or AMD Radeon HD 7870, 2 GB (Does not support Intel Integrated Graphics Cards)
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Cities: Skylines Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Cities: Skylines fiyatı:    13.49₺

Şu anki en ucuz Cities: Skylines fiyatı:    13.49₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Cities: Skylines İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Gamehunterz Cities Skylines Yorumu

Geleceğin mimar adayları burada mı? O zaman başlayalım: Cities Skylines! Uzun bir süredir oynadığım en iyi şehir kurma ve planlama oyunlarından biri. Çünkü Cities Skylines oyununu diğer şehir kurma oyunlarından ayıran temel durum, bu oyunda sadece bina dikmeniz değil, aynı zamanda şehri planladıktan sonra idare etmeniz lazım. Yani, trafiğe bir çözüm bulmanız ve şehirde yaşayanların mutlu olmasını sağlamanız lazım. Yalan olmasın, oyunu oynamadan önce trafik gibi durumların daha kolay halledileceğini düşünmüştüm, fakat benim için gerçekten zorlayıcı saatler olmuştu trafiği çözmek. Zaten bu oyunu güzel yapan şeylerden biri de bence zorlayıcı olması. O yüzden şehir inşa oyunlarını seven ve kolay olmasın diyenlere işte tavsiyemiz: Cities Skyline satın al!

Ben çocukluğumda Cities Skylines benzeri efsanevi oyunları çok oynamış biri olarak gerçekten bu oyunun türü adına bir devrim yarattığına inanıyorum. Oynanış mekanikleri diğer oyunlara göre çok daha başarılı ve rahat. Arkaya hoş bir müzik açarak saatlerce oynayabileceğiniz Cities Skylines satın aldığınız andan itibaren sizi içine çekecek.

Peki oyunun sevmediğim özelliği ne? Sizleri bilmem, ama ben DLC olayından çok hoilanmam. Ne yazık ki, Cities Skylines, DLC’lerle dolu bir oyun. Resmen yayıncı firma bize şunu söylüyor: Cities Skylines satın al ama sonrasında DLC de satın al. Bu gerçekten haksızlık! Yayıncı firmanın bu duruma bir çözüm getirmesi gerektiğine inanıyorum.

Cities Skylines Fiyatları Nasıl?

Cİties Skylines fiyatları türündeki diğer oyunlara göre çok uygun. Yukarıda bahsettiğim gibi, bunun nedeni de oyunda DLC’lerin çok olması. Oyunu minimum paket olarak oynamak isterseniz zevk almaz mısınız? Tabi ki alırsınız, çünkü Cities Skylines DLC olsun olmasın çok güzel bir oyun. Fakat olabilecek en fazla eğlence için kesinlikle (ve maalesef) oyunun DLC’lerini de almanız gerekli. İşte bu yüzden Gamehunterz sizin için burada! Cities Skylines fiyatlarını karşılaştırıp en uygun satıcıları buluyoruz ki bu kadar DLC arasında paranız sıfırlanmasın. Sizlere Cities Skylines satın al tavsiyesi vermeden önce, Cities Skylines fiyatları için onlarca karşılaştırma yaptığımızdan ve en uygunlarını bulduğumuzdan emin olabilirsiniz!


Cities: Skylines Özeti

Şehirler: Skylines, klasik şehir simülasyonunda modern bir alımdır. Oyun, şehir binası deneyiminin bazı köklü tropları üzerinde genişleyerek gerçek bir şehir yaratma ve sürdürme heyecanını ve gerçek bir şehri yaratma ve sürdürme zorluğunu gerçekleştirmek için yeni bir oyun öğelerini tanıtıyor.

Cities: Skylines İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Cities: Skylines fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Cities: Skylines satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!