Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Mass Effect™ Legendary Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Mass Effect™ Legendary Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Mass Effect™ Legendary Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

Steam

287.70₺

G2A

392.15₺

HRK

Stokta yok

Çıkış tarihi: May 14, 2021
Geliştiren: BioWare
Yayıncı: Electoric Arts
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

pc
Cyberpunk 2077
1349.70₺ 219.12₺
pc
Forza Horizon 5
983.40₺ 660.00₺
pc
God of War
1499.70₺ 259.90₺
pc
ELDEN RING
1199.70₺ 660.00₺

Mass Effect™ Legendary Edition Sistem Gereksinimleri

None
None

Mass Effect™ Legendary Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Mass Effect™ Legendary Edition fiyatı:    287.7₺

Şu anki en ucuz Mass Effect™ Legendary Edition fiyatı:    287.7₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Mass Effect™ Legendary Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Gamehunterz’ın Mass Effect Legendary Edition Yorumu

Oyunseverlerin çok uzun zamandır beklediği efsanevi Xbox üçlüsü Mass Effect Legendary Edition sonunda çıkmış durumda ve baştan söyleyelim biz bu oyun serisini (İçerisinde Mass Effect 1,Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 bulunuyor) hikayesi için beklerken gelişmiş grafikleri ile bizi şaşırtmayı başardı. Mass Effect serisi bizce her RPG ( Rol Yapma Oyunu) severin kesinlikle oynaması gereken bir seri. Bu seriden oyunlar oynamayı seviyorsanız bu sizin kaçırmamanız gereken bir oyun serisi. Farkındayız, oyunun çıkış fiyatı çok yüksek ve bundan dolayı Mass Effect Legendary Edition serisine öncelik verdik, tüm gamerlar satın alabilirsin ve oynayabilsin diye oyunun çıktığı günden itibaren oyunu çok daha ucuza bulabildik. Bizce bizden bulacağınız fiyatı kaçırmamanız lazım, bu seriye değer. Oyunlar remastered olarak sunulmuş durumda remake değil. Günümüzde bu şekilde yapılmış ve eski oyunun üstüne pek fazla bir şey konmamış çok fazla oyun olması bizi başta biraz korkuttu. Sonuçta remastered olayının suyu biraz çıkmaya başlamıştı. Ama Mass Effect Legendary Edition bu akıma yakalanmamış. Gerçekten uğraşarak kaliteli bir remastered yapmışlar. Üzerine sağlam bir bilgisayarınız varsa oyunu sorunsuz bir şekilde 4K bile oynayabilirsiniz. Ve son olarak iyi ki üç oyunu da birlikte sunmuşlar. Birinden başlayan kişinin diğerlerini oynama istememe ihtimali olduğunu düşünmüyoruz.

Son günlerde çoğu kişinin uzaya ilgisi SpaceX ve Blue Origin rekabeti sayesinde giderek artmakta. Belki de Bioware bunu fark etmiş ki oyunu bu zamanda çıkartmış. Oyun size mükemmel bir uzay atmosferi sunmakta, bazı sahnelerde Ay’da bazılarında uzay gemilerinde Jüpiter’i izlerken oynuyoruz. Bu sahnelerde arkadaki müzikler sizin atmosfere girmenize daha da katkıda bulunuyor. Bu atmosferde Dünya’yı gelmiş geçmiş en büyük tehlikeden kurtaran kişi olduğunuzu düşünün. Bizce oyunun tek eksisi Türkçe dil seçeneğinin bulunmaması. Bunu şimdilik yamalar ile hallediyoruz. Fakat ne zaman ülkemizde oyunların fiyatları iner ve daha fazla oyun satın alabiliriz, o zaman oyun geliştiricileri de bize özel dil seçenekleri sunacaktır. Bu arada oyunun içerisinde tüm DLC ler de geliyor, tek tek almamıza gerek kalmaması bizi mutlu eden diğer etken oldu.

HEMEN Mass Effect Legendary Edition SATIN AL!

Peki bu oyunu ben ne zaman satın almalıyım diye soranlara. Bizce bu oyunu en yakın boş zamanınızda oynamalısınız. Gamehunterz olarak Mass Effect Legendary Edition serisini size çok daha uygun fiyata bulduk. Bu oyun kaçırılmaması gereken bir oyun ve aldığınıza pişman olmayacağınız bir oyun. Şahsen biz duyurulduğu andan itibaren bekliyorduk ve çıktığı andan itibaren ucuza bulunca kendimizi tutamadık. Dikkat etmeniz gereken tek şey başta da yazdığımız gibi boş bir zamanda oynayın, çünkü eminiz ki oyunun atmosferinde kendinizi kaybedecek ve zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyeceksiniz.


Mass Effect™ Legendary Edition Özeti

Mass Effect™ Legendary Edition, çok sevilen Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 oyunlarından tek oyunculu temel içerikleri ve 40’tan fazla DLC’yi; promosyon silahlarını, zırhları ve paketleri içerecek ve bunlar yeniden düzenlenmiş ve 4K Ultra HD için optimize edilmiş olacak.

Mass Effect™ Legendary Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Mass Effect™ Legendary Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Mass Effect™ Legendary Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!