Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Dysmantle Kaçırılmaması
Gereken Bir Oyun

Hayatta kalmak, insanın en önemli içgüdülerinden biridir. İnsanlar, doğadaki ilk günlerinden beri hayatta kalabilmek adına her şeyi yapmış ve bunu başaramayanlar birer birer elenmiştir. Gamehunterz blog yazısı için biraz sert ve alakasız bir başlangıç olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Fakat emin olun, anlatacağımız oyuna, tam olarak yakışan bir giriş bizce! Bahsettiğimiz oyun Dysmantle adında, 6 Kasım 2021 tarihinde erken erişim olarak piyasaya sürülen bir oyun. Temel olarak, post apokaliptik bir dönemde hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz bir oyun denebilir. Peki oyun hakkında detaylar neler? Dysmantle satın al tavsiyesini verebilir miyiz? Haydi konuşalım!

Dysmantle

Dysmantle Genel Hikayesi

Tam anlamıyla, ortalığın sessiz sakin olduğu ve içinizi buruklaştırabilecek bir kıyamet sonrası hayatı yaşadığınız bir adadasınız. Çok uzun sürelerdir, belki yıllar yıllar geçtikten sonra, saklandığınız sığınağınızdan çıkıyorsunuz ve etrafta dolaşmaya başlıyorsunuz. Fakat etraf birbirinden değişik, korkun. Ve hatta iğrenç denebilecek bir sürü canavarla dolu! Böyle bir atmosferdeyken, yapılması gereken şey ortada: Adadan kaçmalısınız!

Temel amacınızın adadan kaçmak olduğu Dysmantle oyununda, kaçmadan önce adada yapmanız gerekenler, toplamanız gereken malzemeler ve vermeniz gereken savaşlar var! Kıyamet sonrasındaki hayatın gerginliğini yaşamadan, hiçbir yere gidemezsiniz! Kendinize aletler yapmalı, aletler için gereken nesneleri doğadan karşılamalı, bu sırada size saldıran canavarlardan korunmalısınız! Gezdiğiniz dünyanın karşınıza ne getireceğini asla bilemezsiniz, belki içinde bulmacalar gizli olan terk edilmiş bir mezarlık, envai çeşit egzotik bitkiler ve daha neler neler.

Dysmantle

Açık dünyada dilediğinizce dolaşabileceğiniz bu kıyamet sonrası yaşam alanında, her daim karşınıza bir sürpriz çıkabilir! Her duruma hazırlıklı olmak için yaptığınız silahları güçlendirmelisiniz ve kendinize giyecek ve barınaklar inşaa etmelisiniz! Uzun lafın kısası, aklınıza gelebilecek her türlü hayatta kalma manevrasını yapmalısınız!

Dysmantle Grafikleri

Oyunun hikayesinden sonra, biraz da grafiklerinden bahsetmek isteriz. Burada Dysmantle oyununa ufak eleştiriler de yapacağız gibi gözüküyor, fakat gözünüzü korkutmayalım, grafikler gayet başarılı. Her şeyden önce, eğer gerçekçi grafikler istiyorsanız, Dysmantle sizin için doğru seçenek olmayabilir, çünkü fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi, oyunun grafikleri daha çok çizgi film havasında. Çocukça değil, fakat gerçekçi de değil, bunu peşin peşin belirtmiş olalım! Açıkçası tam bu konuda da, kıyamet sonrası yaşam konsepti olduğu için, daha keskin ve sert grafikler beklerdik, fakat dediğimiz gibi, grafikler kesinlikle kötü değil!

Dysmantle içeriğinde, çevresel öğeler de, detaylı ve ayrıntılı olarak çizilmiş. Bizlere keyifli bir açık dünya oyunu sunmak isteyen yapımcılar, doğru bir karar almışa benziyor. Ormanlık alanlar, terk edilmiş bölgeler, güneş ışınları ve göller gibi diğer doğal detaylar, oyunda çok güzel bir şekilde yansıtılmış. Hoş bir atmosfer oluşturma konusunda çok başarılı girişimler. Hele de bu tarz güzel grafik detayları, açık dünya oyunlarında, sizi etrafı dolaşmaya iten faktörler olduğu için, dünyayı hiç sıkılmadan keşfedebilirsiniz!

Dysmantle

Yaratılan hoş atmosfer sayesinde, adadan kaçma amacınızı erteleyeceğinize eminiz. Biraz balık tutarak keyfinize bakabilirsiniz, çiftçilik yapabilirsiniz veya kendinize birbirinden farklı ve lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Acele etmenize hiç gerek yok, etrafın ve bu hoş detayların tadını çıkarın deriz!

Temel Oynanış ve Mekanikler

Dysmantle oyununun en temelinde, loot yapma dediğimiz, “eşya toplama” mekaniği var. Neredeyse çevrenizde görebileceğiniz her eşyayı kırıp parçalayarak, onlardan çıkan materyalleri toplayabilirsiniz. Hatta ve hatta bunu yapmak zorundasınız, çünkü kendi oluşturacağınız eşyalar için olmazsa olmaz malzemeleri ancak bu şekilde toplayabilirsiniz. Size şimdiden küçük bir ön bilgi, toplama mekanikleri ve o sırada karşılaşacağınız efektler, gerçekten hoşunuza gidecek ve eşya toplamak sizin için bir bağımlılık olacak.

Dysmantle oyununda dikkat edilmesi gereken bir diğer mekanik de, savaş mekanikleri. Dünyada dolaşırken etrafınızı saracak canavarlarla bir şekilde başa çıkmalısınız. İsterseniz onlarla savaşabilirsiniz, isterseniz de onlardan kaçabilirsiniz. Fakat nereye kadar kaçabilirsiniz, onu bilemiyoruz. Hem kaçmakla canavar sorunu çözüme kavuşur mu? Hiç sanmıyoruz. Dysmantle, hayatta kalma içgüdülerinizi sınayacak demiştik, ani kararlar vermeli ve canavarlardan nasıl bir şekilde kurtulmanız gerektiğine çabucak karar vermelisiniz!

Dysmantle

Dysmantle Fiyatları

Oyunun biz gamerları sevindirecek bir diğer özelliği de kesinlikle fiyatlarıdır! Bağımsız geliştiriciler tarafından yapılan bu oyun, Steam üzerinden 32 TL’den satışa çıktı. Tabii ki Gamehunterz, çok daha uygun fiyatları yakalıyor. O yüzden sizlere tavsiyemiz, hemen Dysmantle fiyatlaır sayfamızı bir kontrol etmeniz yönünde!

Genel olarak bir fiyat performans analizi yapmamız gerekirse, oyunun bu performansını çok başarılı bulduk. Dysmantle, açık dünya oyunu olması, güzel bir atmosfere sahip olması, bizlere yapılabilecek bir sürü şey sunması gibi nedenler yüzünden, vereceğiniz paraya kuruşuna kadar değecek bir oyun. Üstelik, 16 kasım tarihinde erken erişim olmaktan çıkacak ve belki de daha farklı özellikler de eklenecektir.

Dysmantle Satın Al: Kimlere Tavsiye Ederiz?

Gelgelelim işin oyunu alma kısmına. Oyunu ortalama olarak 8-9 saatte bitirebilirsiniz. Fakat bunu yapmak için, etraftaki güzellikleri keşfetmeyi es geçmeniz gerekir. Bu da oyunun tadını ve keyfini azaltacaktır. Etrafta dolaşarak, oyunun keyfini alarak oynamak istiyorsanız, en az 20 saat oynanabilecek bir oyun. O nedenle, oyunu bir an önce bitireyim diyen biriyseniz, oyunun gerçek fiyat performans oranına erişemeyebilirsiniz. Fakat eğer ki, ben etrafı keşfetmeyi severim, kıyamet sonrası yaşam ilgimi çeker, hoş atmosferli oyunları severim diyorsan, işte sana güvenebileceğin bir tavsiye, Dysmantle satın al! Hemen Dysmantle fiyatları sayfamızdan en uygun ve güvenilir mağazayı bul!

Dysmantle

Uzun lafın kısası, keyifle oynayabileceğiniz, kıyamet sonrası atmosferini çok hoş bir şekilde yansıtan bu güzel oyunu kesinlikle kaçırmayın deriz! Eğer bu yazımızı beğendiyseniz, diğer inceleme yazılarımızı okumayı unutmayın deriz! Dilerseniz bizleri Instagram ve Twitter hesaplarımızdan takip ederek, paylaştığımız yazılarımızdan ve yakaladığımız fırsatlardan haberdar olabilirsiniz!