Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Oyunlardaki Unutulmayan
Kadın Karakterler

Kadın oyun karakterleri oyun dünyasında son zamanlarda popülaritesini git gide arttırmaya devam etmekte. Hazırladığımız efsanevi kadın oyun karakterleri listesinde hem oyuncunun yönettiği ana kişinin kadın oyun karakteri hem de biz yönetmesekte oyunlara damga vurmuş kadın karakterleri listeledik.

Aynı zamanda Bu listemizi inceleyerek kendinize efsanevi kadın oyun karakter isimleri bulabilirsiniz. Bu kadın oyun karakter nickleri sayesinde sevdiğiniz kadın oyun karakterlerini kullanarak yaratıcı isimler bulmak çok daha kolay olacaktır. O zaman çok geçmeden listemize başlayalım

Efsanevi Kadın Oyun Karakterleri Listemiz

Lara-Croft

Lara Croft, Tomb Raider

Kadın Oyun karakteri deyince aklınıza kim geliyor diye sorulduğunda muhtemelen ilk olarak herkes Lara Croft der. Bunun da bir çok sebebi var. İlk Tomb Raider oyununun 1996 yılından çıkması ile birlikte, Lara Croft arkeolog, cesur, zeki, güzel, kuvvetli, çevik ve aynı zamanda yaşadığı duyguları oyuncunun da hissetmesini sağlayacak efsanevi bir karaktere dönüştü. Öyle ki Angelina Jolie ve Alicia Vikander bu karaktere hayat verdi. İzlemediyseniz Buradan son filme bakabilirsiniz

Eğer son oyunu oynamadıysanız Buradan oyunun sayfasına gidebilirsiniz. Aynı zamanda Lara Croft’tan geliştirebileceğiniz bir çok kadın oyun karakter nickleri mevcut.

Control-Jesse-Faden

Jesse Faden, Control

Unutulmaz kadın oyun karakterleri listemizin bir diğer üyesi ControlOyununun Baş Karakteri Jesse Faden ile başlamak istedik. Control çıktığı günden itibaren birçok oyunseverin ve aynı zamanda oyun otoritesinden aldığı tam puanlar sayesinde 2019 Yılın Oyunu seçildi. Eğer oyunu oynamadıysanız Buradan oyunu alıp oynamanızı kesinlikle tavsiye ederiz. Kütüphanenizde bulunması gereken bir oyun.

Jesse Faden ismi kadın oyun karakter isimleri arasında fazla popüler olmasa da, bu ismi başka kelimeler ile karıştırarak yaratıcı ve dikkat çekici kadın oyun karakter nickleri oluşturmak mümkün.

Witcher3-Yennefer

Yennefer Of Vengerberg, The Witcher 3

Ah Yennefer Ah! O bir ana karakter değil, fakat çoğu oyuncunun hayalini süsleyen bir Kadın Oyun Karakterleri Listesi olsa kesinlikle tepelerde olacak bir isim Yennefer. Şimdiden bir efsane olmuş oyun The Witcher 3 ‘taki en güçlü büyücülerden biri olan Yennefer, gücünün yanında aynı zamanda hem anaç, hem çok güzel, hem de çok akıllı.

Yennefer’den bahsedip aynı zamanda Triss ve Ciri’den bahsetmemek olmaz tabi ki. Triss, oyunun en önemli kişilerinden biri. Kendisi Korkusuz bir büyücü ve iyileştirici, tabi ki çok güçlü. Ciri ise The Witcher evrenindeki gelmiş geçmiş en büyük güçlere sahip karakterlerden bir tanesi. Bilge bir kana sahip, bundan dolayı uzay zamanda hareket edebiliyor. Aynı zamanda Yennefer ve Geralt tarafından eğitildiğinden dolayı büyü yapmayı biliyor ve bir Efsungur gibi savaşabiliyor. Güçlerinden dolayı Ciri Kadın Oyun Karakter isimleri seçimlerinde bizce büyük rol oynamalı.

Karakterler hakkında daha fazla bilgi vermek biraz size spoiler vermek gibi olabilir. Yoksa merak etmeyin daha onlar hakkında çok fazla anlatacak şey var. Dilerseniz yorumlar kısmında bizimle iletişime geçerek daha da fazla bilgi paylaşabilirsiniz. Diziyi izlemiş olup bundan dolayı oyunu oynamam diyor olabilirsiniz. Fakat emin olun ki oyunda dizidekinden çok daha fazla hikaye ile karşılaşacaksınız. Aynı zamanda romanları da okuyabilirsiniz tabi ki :)

Detroit-Kara

Kara, Detroit: Become Human

Detroit: Become HumanDetroit: Become Human, harika hikayesi ile, oyuncuyu aynı kaliteli bir film izliyormuş havasına sokan bir oyun. Fakat bir film demek az kalır, çünkü bu oyunda bazı kritik kararları kendiniz verebiliyorsunuz. Kara ise bu oyundaki oynayabildiğimiz 3 ana karakterden bir tanesi. Kara, bir android olmasına karşın anaç yüreği ve dokunaklı bir hikayesi olması sayesinde bizce bu listeye girmeye hak kazanan bir karakter. Yaratıcılığınızı kullanarak Detroit: Become Human oyunundan güzel kadın oyun karakter nickleri çıkartmak mümkün. Fakat listede çok daha iyi seçenekler var.

Prenses-Zelda

Prenses Zelda, Zelda Serisi

Nintendo’nun efsanevi serisi Zelda’nın prensesini bu listeye koymamazlık asla yapamazdık. Oyun tarihinde damga vuran oyunlar arasında olan Zelda, çoğu kişinin bildiği üzere son çıkan Breath of the Wild oyunu ile geçtiğimi Z yılların en başarılı ve oynanması kesinlikle gereken oyunlarından biri oldu.

Prensesin oyunda bir ismi olmasa da önemli rolleri var. Bu serinin ana karakterlerinden bir tanesi. Öncelikle kendisi yüce özellikleri olan bir lider. Oyunda zaman zaman ana karakter ile telepatik konuşmalar yapıyor ve bize yardım ediyor, özellikler de son savaşlarda. Genellikle oyunlarda sarı veya kahverengi saçlı ve mavi/gri gözlü güzel bir kadındır. Aynı zamanda Link’in eski arkadaşıdır.

PC oyuncuları olarak malesef Nintendo oyunlarına erişmek pek kolay değil, yasal olmayan bazı yöntemler olsa da en doğrusu bu oyunları Nintendo konsolu alıp oynamak.

Komutan-Shepard

Komutan Shepard, Mass Effect

Komutan Shepard, bir çok otorite tarafından oyun endüstrisindeki en önemli karakterler arasında gösterilmektedir. Kendisini efsanevi Mass Effect Serisi ‘nde ana karakterlerden bir tanesi olarak görmekteyiz. Eğer oynamadıysanız bu seriyi kesinlikle oynamanızı tavsiye ederiz.

Faith-Connors

Faith Connors, Mirror's Edge

En keyifli 1. Şahış bakış açısı ve aksiyon oyunlarından olan Mirror’s Edge serisinin baş karakteri olan Faith Connors, Cesur bir koşucudur. Devletten saklanmakta olan devrimci gençlere korkusuz ve heyecanlı bir şekilde eşya taşımaktadır. Karakteri de oyun da gerçekten çok keyiflidir ve denemenizi kesinlikle tavsiye ederiz. Son oyununu oynamadıysanız Buradan yönlenerek oyunu incelemenizi ve imkanınız varsa satın almanızı kesinlikle tavsiye ederiz.

Halo-Cortana

Cortana, Halo

Cortana, Xbox oyunlarının efsaneleşmiş serilerinden olan Halo Serisindeki yapay zekaya sahip karakterdir. Popülaritesi o kadar arttı ki Onu aynı zamanda Windows 10 ile birlikte gelen yapay zeka asistanı olarak ta gördük. Maalesef henüz oyundaki kadar gelişmiş bir yapay zekaya sahip değil. Oyunda Dr. Catherine Halsey, kendi beyninin 22 kopyasını sanal ortamda hazırlamıştır ve yapay zeka ile birleştirmiştir fakat sadece 2 tanesi başarılı olmuştur .bunlardan bir tanesi de Cortana olarak ortaya çıkmıştır.

Cortana bir yapay zeka olduğundan dolayı onun asıl belirleyici özellikleri dış görünüşü değil de davranışları ve sözleridir. Cortana, geçmişte olmuş ve aynı zamanda oyunun geçtiği zamanlarda da insanlara en fazla yardımda bulunan karakterlerden ve savaşlardaki en önemli varlıklardan bir tanesidir. Oyun boyunca kendisi ile karşılaşacak ve ona daha da hayran kalacaksınız. 2021 yılının sonunda bilgisayar ve konsola Microsoft güzel hikayeye sahip olan Halo oyunu çıkarttı. Oyun çok uzun yıllar boyunca geliştirildi ve çok güzel bir oyun oldu. Bu oyun Halo Infinite Oyunun online kısmı ücretsiz, denemek isterseniz onu öncelikle deneyebilirsiniz. Fakat oyunun hikaye kısmı da inanılmaz keyifli ve insanın ekran karşısından kalkası gelmiyor. Güzel isimler arıyorsanız size bir tavsiye, bu seriden gayet yaratıcı ve güzel isimler bulabilirsiniz.

Kassandra

Kassandra, Assassin's Creed: Odyssey

Ubisoft son yıllarda cinsiyet eşitliğine vurgu yapmak için çok güzel hamleler yapıyor. Bunlardan bir tanesi de her çıkarttığı oyunun baş karakterini bir erkek bir de kadın olarak tasarlamak, ve oyuncuya istediği cinsiyette bir karakter ile oynama özgürlüğü sunmak. Kassandra’da bu karakterlerden sadece bir tanesi.

Kassandra, Hem oynaması çok keyifli hem de görselleri ile insanlara enfes manzaralar sunan Assassin's Creed: Odyssey oyununda seçebildiğimiz 2 ana karakterden bir tanesi. Kendisi beklenen gibi çok kuvvetli ve yönetmesi keyifli bir karakter.