Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Escape From Tarkov

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Escape From Tarkov fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Escape From Tarkov satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

Kabasakal Online

669.90₺

DurmaPlay

695.41₺

ByNoGame

709.28₺

KlasGame

719.00₺

Oyunone

800.00₺

Çıkış tarihi: July 27, 2017
Geliştiren: Battlestate Games
Yayıncı: Battlestate Games
Platform: Windows
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: Herkes İçin

Benzer Oyunlar


Escape From Tarkov Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/8.1 (64-Bit)
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo i3 2.4 GHz veya AMD Athlon 2.6 GHz.
  • Bellek: 6 GB RAM.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 1030 veya AMD Radeon HD 6850
  • VRAM: 2 GB VRAM
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir boş alan
  • Direct X: Directx 9
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-Bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD FX-6300 Six-Core
  • Bellek: 8 GB RAM.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti veya AMD Radeon R7 360
  • VRAM: 4 GB VRAM
  • Depolama: 10 GB kullanılabilir boş alan
  • Direct X: Directx 11

  • Escape From Tarkov Fiyatları

    Son 30 gündeki en ucuz Escape From Tarkov fiyatı:    669.9₺

    Şu anki en ucuz Escape From Tarkov fiyatı:    669.9₺

    Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

    Escape From Tarkov İle İlgili Blog Yazılarımız

    Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

    OYUN

    2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
    Zamanı

    Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

    Escape From Tarkov - Gamehunterz Yorumu

    Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


    Escape From Tarkov Özeti

    Gerçek bir heyecan, gerçek bir çatışma deneyimi Norvinsk bölgesindeki durum her geçen gün daha da karmaşık bir hal alıyor. Tarkov'daki aralıksız savaş büyük bir paniği ateşledi; yerel halk şehirden kaçtı, ancak kalanlar başkalarının pahasına servetlerini artırmak istiyorlar. Yeni gerçeği kabul eden vahşi Tarkov halkı - "Çöpçüler" iyi silahlanmış çetelere akın etti ve şehrin yeniden paylaşımına başladı. Günümüzde Tarkov, farklı gruplar tarafından kontrol edilen görünmeyen sınırlarla ayrılıyor. Açgözlü silahlı kişiler, sivillerin öldürülmesi ve iki özel askeri şirket ile doğrudan yüzleşme de dahil olmak üzere, yollarına devam etmek için her şeyi yaparlardı.Oyuncular, Tarkov çatışmasının ilk aşamasından kurtulan paralı askerlerden birinin cildinde yaşamayı deneyimlemek zorunda kalacaklar. Taraflardan birini (USEC veya BEAR) seçtikten sonra oyuncunun karakteri şehirden çıkmaya başlar. Tarkov, BM ve Rus ordusu tarafından mühürlendi, tedarik zincirleri kesildi, operasyonel komuta iletişimi kesildi ve bu koşullarda herkesin ne yapacağı ve kaos dolu metropolden nasıl çıkacağı konusunda kendi seçimlerini yapması gerekiyor.Tarkov şehri, Norvinsk bölgesi. Şimdiki zaman.

    Escape From Tarkov İle İlgili Kullanıcı Yorumları


    Escape From Tarkov fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Escape From Tarkov satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!