Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Red Dead Redemption 2

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Red Dead Redemption 2 fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Red Dead Redemption 2 satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

Gamebillet

254.12₺

Voidu

299.00₺

Cdkeys

319.76₺

DurmaPlay

330.00₺

G2A

354.19₺

Steam

594.00₺

Oyunone

Stokta yok

Çıkış tarihi: Dec. 5, 2019
Geliştiren: Rockstar Games
Yayıncı: Rockstar Games
Platform: Windows
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: Herkes İçin

Benzer Oyunlar

pc
Grand Theft Au…
150.00₺ 74.69₺
pc
Red Dead Redem…
1799.70₺ 254.12₺
pc
Forza Horizon 5
983.40₺ 660.00₺
pc
God of War
1499.70₺ 259.90₺

Red Dead Redemption 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7 - Service Pack 1 (6.1.7601)
  • İşlemci: Intel® Core™ i5-2500K / AMD FX-6300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 150 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: Direct X Compatible
Önerilen:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 - April 2018 Update (v1803)
  • İşlemci: Intel® Core™ i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 150 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: Direct X Compatible

Red Dead Redemption 2 Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Red Dead Redemption 2 fiyatı:    254.12₺

Şu anki en ucuz Red Dead Redemption 2 fiyatı:    254.12₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Red Dead Redemption 2 İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Gamehunterz Red Dead Redemption 2 Yorumu

Vahşi batının en iyi kovboyu olmaya hazır mısınız? Sizleri 1900’lü yıllara götürecek olan Red Dead Redemption 2, tam olarak 175 farklı kurumdan yılın oyunu ödülünü almış bir “başyapıt”. Yaptığınız tercihlerin oyunun gidişatını etkileyeceği ve her durumda çok güzel bir senaryoyu oynayacağınız bu oyunda, eğlencenin sınırı yok! Oyunu satın aldıktan saniyeler sonra, ne kadar kaliteli bir oyun olduğunu siz de göreceksiniz! Ekipçe ilk oyununu bile oynamak için can attığımız fakat bilgisayara gelmediği için oynayamadığımız zamanların acısını ikinci oynayarak çıkardık diyebiliriz. Hemen size oynarken yaşadıklarımızı anlatalım ve tavsiyemizi verelim: Red Dead Redemption 2 satın al!

İlk düşündüğümüz şey şu oldu: “Bu ne kadar güzel grafik!”. Gerçekten oyunu açar açmaz grafiklere aşık oluyorsunuz. Sonrasında ise oyuna işlenmiş olan “özgürlük” mottosu direkt olarak göze çarpıyor. İçinde bulunduğunuz çete, özgürlükleri uğruna her şeyi yapmaya hazır olan kişileri içeriyor. Özgürlük ruhuna ek olarak, aynı zamanda hayatta kalma içgüdünüz de tetikleniyor. RDR 2, tam anlamıyla vahşi doğada geçiyor. Ayılar, kurtlar ve daha nice hayvanlarla savaşmanız gerekiyor. Hem onlardan korunmak hem de yemek bulabilmeniz adına bunları yapmalısınız. Avlardan sonra kamp alanlarına giderek çete arkadaşlarınızla sohbet etmek ise işin eğlenceli kısımlarından biri. Her şeyden öte, sohbetleri de daha iyi yakalayabilmeniz adına, internet üzerinden oyuna Türkçe yama da indirmenizi tavsiye ederiz. Çünkü oyun içerisinde geçen sohbetler de oldukça keyifli! Daha fazla şeyler de söylemek istedik, fakat bir kısmını da oynarken görün ve yaşayın isteriz. Ama kesin bir şey var ki, bütün gamerlara şunu söyleriz: Red Dead Redemption 2 Satın Al!

Oyun ile alakalı bir sürü tanıtım videosu izlemiş biri olarak, size çok geç olmadan (umarım ki) bir uyarı da yapmak isterim. Oyun ile alakalı ne kadar az bilgi ile oyuna başlarsanız o kadar iyi olur. Çünkü zaten oyun içerisindeki anlatımlar sayesinde oyunu kolayca öğrenebilirsiniz. Ayrıca zor mekanikleri olan bir oyun da değil. RDR 2 içindeki güzellikleri oynayarak keşfetmenizin daha güzel olacağına inanıyorum açıkcası. Eğer ki çok zorlandığınız bir görev olursa, kolayca sosyal medyalar üzerinden göreve dair açıklama bulabilirsiniz. Maceradan maceraya atlayacağınız bu serüveni doyasıya yaşamak için hemen Red Dead Redemption 2 satın al.

RED DEAD REDEMPTİON 2 FİYATLARI

Gelgelelim oyuna dair farklı bir boyuta, Red Dead Redemption 2 fiyatları. Oyun çıktığı günden beri çok da cüzdan dostu değil, fakat ne güzel ki Gamehunterz burada! Sizin için bir sürü satıcı üzerinden fiyatları karşılaştırdık ve en ucuz Red Dead Redemption 2 fiyatları bulduk. Çünkü bizim istediğimiz en büyük şey, bu kadar güzel bir oyunu alabilmeniz ve keyfine vararak oynamanız. Unutmayın, vahşi doğada da olsanız, Gamehunterz her zaman sizin yanınızda! Hemen Red Dead Redemption 2 satın al ve bu maceraya sen de ortak ol!


Red Dead Redemption 2 Özeti

175 kez Yılın Oyunu ödülü ve 250 kez tam puan değerlendirme alan Red Dead Redemption 2 yeni çağın şafağında Vahşi Batıda Artur Morgan ve Van der Linde çetesinin hikayesini anlatan görkemli bir onur ve sadakat destanı. Ayrıca, paylaşımlı ve canlı Red Dead Online dünyasına da erişim sağlıyor.

Red Dead Redemption 2 İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Red Dead Redemption 2 fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Red Dead Redemption 2 satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!