Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Resident Evil Village

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Resident Evil Village fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Resident Evil Village satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

DurmaPlay

297.00₺

HRK

385.04₺

Steam

899.70₺

Çıkış tarihi: May 7, 2021
Geliştiren: CAPCOM Co., Ltd.
Yayıncı: CAPCOM Co., Ltd.
Platform: Windows
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: 18 18 yaş altı için önerilmez

Benzer Oyunlar

pc
Forza Horizon 5
983.40₺ 660.00₺
pc
God of War
1499.70₺ 259.90₺
pc
ELDEN RING
1199.70₺ 660.00₺
pc
Dying Light 2 …
1199.70₺ 331.55₺

Resident Evil Village Sistem Gereksinimleri

Minimum:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-7500
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 560 with 4GB VRAM / NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti with 4GB VRAM
  • DirectX: Sürüm 12
  • İlave Notlar: Estimated performance (when set to Prioritize Performance): 1080p/60fps. ・Framerate might drop in graphics-intensive scenes. ・AMD Radeon RX 6700 XT or NVIDIA GeForce RTX 2060 required to support ray tracing. System requirements subject to change during game development.
Önerilen:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7 8700
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce GTX 1070
  • DirectX: Sürüm 12
  • İlave Notlar: Estimated performance: 1080p/60fps ・Framerate might drop in graphics-intensive scenes. ・AMD Radeon RX 6700 XT or NVIDIA GeForce RTX 2070 required to support ray tracing. System requirements subject to change during game development.

Resident Evil Village Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Resident Evil Village fiyatı:    297.0₺

Şu anki en ucuz Resident Evil Village fiyatı:    297.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Resident Evil Village İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Gamehunterz Resident Evil Village Yorumu

Resident Evil Vİllage, Son zamanlarda oynadığım en iyi korku oyunlarından biri desem, kesinlikle yanılmış olmam. Zaten 82 “metacritic” skoruna sahip olması da benim bu dediğimi destekler nitelikte. Korkuyu doruklarda yaşayabileceğiniz bir hayatta kalma tarzı oyun. Oyunu oynarken en çok hoşuma giden detaylardan biri eski oyunlardaki bazı kişileri de bu oyunda görebilmiş olmamızdı. Oyunda genel olarak etrafta gezinerek çeşitli eşyalar bulabileceğiniz, fakat bulduğunuz mühimmat gibi eşyaları dikkatli harcamanız gereken bir dinamik söz konusu. Aksiyon ve korku oranını güzel bir şekilde tutturan ve heyecanın hiç bir zaman eksik olmayacağı bu oyun için, korku severlere kısa ve net şunu söylerim: Hemen Resident Evil Village satın al!

Peki, bu kadar beğenerek oynadığım Resident Evil Village’ın, sevmediğim yanları olmadı mı? Sizinle açık konuşmam gerekirse, elbette sevmediğim birkaç yanı oldu. Bunları, en ucuz Resident Evil Village satın al tavsiyesi verdiğimiz siz değerli kullanıcılarımıza aktarmayı borç bilirim. Oyunda karakter derinliği bana az gibi geldi. Çok fazla karakter yok ve bazı karakterlerin hikayesini tam olarak bilmiyoruz. Resident Evil Village, daha ilk saniyelerinden sizde merak uyandıracak bir olayla başlıyor, fakat oyuna bu kadar yüksek bir merakla başlamak ilerleyen zamanlardaki bazı olayların büyüsünü bence biraz azaltıyor. Bunlar gibi bazı sevmediğim yanları olsa da, Resident Evil Village, kesinlikle satın alınıp oynanması gereken bir oyun.

Resident Evil Village Fiyatları

Gel gelelim oyunun bir diğer dez avantajına… Oyun gerçekten pahalı bir oyun. Gamehunterz olarak, siz değerli gamer’lara elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Resident Evil Village fiyatları karşılaştırıyor ve en ucuz Resident Evil Village satın al istiyoruz. Fakat oyunun çıkış ücreti olan 360 TL, gerçekten sınırları zorlayan cinsten. Geliştirici ve yayıncı firma olan CAPCOM’un artık Türkiye’ye özel fiyatlar uygulamasının vaktinin geldiğine inanıyoruz. Öte yandan şöyle de bir durum var, oyun kesinlikle verdiğiniz paraya değiyor.

Uzun lafın kısası, eğer korku oyunu seviyorsanız veya bu oyunun önceki serilerini oynamışsanız, yapmanız gereken şey çok basit: Hemen Gamehunterz’dan Resident Evil Village fiyatları bak ve Resident Evil Village satın al, bir an önce oyunu oyna!


Resident Evil Village Özeti

Resident Evil serisinin sekizinci devam oyunu olan Resident Evil Village'da eşsiz bir korku deneyimi yaşa. Detaylı grafikler, heyecan verici birinci şahıs aksiyonu ve ustaca bir hikaye anlatımıyla korkmak hiç bu kadar gerçekçi ve kaçınılmaz olmadı.

Resident Evil Village İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Resident Evil Village fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Resident Evil Village satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!