Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

The Forest

Güvenilir mağazalardaki en ucuz The Forest fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup The Forest satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

G2A

205.95₺

Steam

314.70₺

HRK

442.25₺

Çıkış tarihi: April 30, 2018
Geliştiren: Endnight Games Ltd
Yayıncı: Endnight Games Ltd
Platform: Windows
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: 18 18 yaş altı için önerilmez

Benzer Oyunlar

pc
Phasmophobia
233.70₺ 226.80₺
pc
Euro Truck Sim…
302.70₺ 97.84₺
pc
Green Hell
374.70₺ 38.00₺
pc
Ready or Not
869.70₺ 473.39₺

The Forest Sistem Gereksinimleri

Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Dual-Core 2.4 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GT
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX®-compatible
  • İlave Notlar: 32bit windows users need to ensure they have at least 4gb of ram usable on their system.
Önerilen:
  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Quad Core Processor
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX®-compatible

The Forest Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz The Forest fiyatı:    205.95₺

Şu anki en ucuz The Forest fiyatı:    205.95₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

The Forest İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Gamehunterz The Forest Yorumu

The Forest satın almış olduğum en güzel hayatta kalma ve korku karışımı oyunlardan biridir. Oyunu şu ana kadar 2 kere bitirdim, fakat hala arada sırada girip oynarım. Arkadaşlarınızla beraber 4 kişiye kadar grup olarak oynayabileceğiniz The Forest, hem hikayesiyle, hem manzaralarıyla hem de oynanışıyla sizi içine çekecek bir oyun. Bunlara ek olarak, The Forest fiyatları, diğer oyunlara göre çok uygun seviyede. Issız olduğuna inandığınız bir adaya düşen uçağınızda, çocuğunuzu kaçıran birini görüyorsunuz ve artık tek amacınız cocuğunuzu bulmak. Bu amacınızı yerine getirirken yapmanız gerekenler, keşfetmeniz gereken yerler ve daha nice sürükleyici olayı düşünürsek, arkadaşlarınızla beraber de oynayabileceğiniz The Forest satın almanız gereken bir oyun!

The Forest, “crafting” denilen, eşya yapma mekaniğine sahip bir oyun. Hayatta kalmak ve adadaki size saldıran yamyamlar ve canavarlarla savaşabilmeniz için, kendinize silahlar yapmanız lazım. Aç kalmamak için avlanmanız, soğuktan korunmak için kıyafet yapmanız ve uyuyabilmek için kendinize bir ev yapmalısınız. Avladığınız hayvanların etlerini kurutup mağaralarda dolaşırken yanınıza almalısınız. The Forest, bütün bu mekanikleri içinde barındıran bir oyun olduğu için, ilk başlarda biraz karışık geliyor olabilir. Fakat kısa bir inceleme ve açıklama videosuyla hızlı bir şekilde oyunu kavrayabilirsiniz.

Peki The Forest hikayesi neden bu kadar güzel? Oyunu oynarken her daim kendime sorduğum soruyu sizler için spoiler vermeden kısaca cevaplamak isterim. Çocuğunu arayan bir baba karakterini canlandırdığınız oyunda, gerçekçi bir hikaye var. Çünkü gerçekten her baba, çocuğu için bunları yapar. Buna ek olarak, hiç beklemediğiniz bir şekilde devam eden hikayede, sürekli olarak şaşırmaya ve ağzınızın açık kalmasına alışın. The Forest, her yönüyle muazzam bir oyun.

The Forest Satın Al

En azından 20 saatten fazla süren The Forest, aynı zamanda uygun fiyatlarıyla tam bir gamer dostu oyun! The Forest fiyatları diğer oyunlara göre neredeyse bedava. 2021 yılında ikinci oyunu da beklenen The Forest, 5 farklı zorluk moduyla da sizleri bir mücadeleye davet ediyor.

Arkadaşlarınızla birlikte keyifli ama korku dolu vakit geçirmek istiyorsanız, kesinlikle The Forest satın almanız lazım. Daha önce de dediğim gibi, ben arkadaşımla beraber iki farklı modda bu oyunu bitirmiş biri olarak, hala arada sırada oyuna girerek vakit geçiriyorum. Oyunun yüksek bir sistem gereksinimi istemiyor olması da, The Forest için bir diğer güzel özellik.


The Forest Özeti

Bir yolcu jet çökmesinin yalnız kurtulanı olarak, kendinizi, bir yamyamsal mutant topluluğuna karşı hayatta kalmak için gizemli bir ormandaki savaşta bulursunuz. Bu korkulandırıcı birinci şahıs hayatta kalma korku simülatöründe inşa, keşfedin, hayatta kalın.

The Forest İle İlgili Kullanıcı Yorumları


The Forest fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak The Forest satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!