Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Green Hell

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Green Hell fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Green Hell satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

Oyunone

38.00₺

DurmaPlay

46.00₺

HRK

213.39₺

Cdkeys

228.74₺

G2A

259.65₺

Steam

374.70₺

Çıkış tarihi: Sept. 5, 2019
Geliştiren: Creepy Jar
Yayıncı: Creepy Jar
Platform: Windows
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: Herkes İçin

Benzer Oyunlar

pc
Phasmophobia
233.70₺ 226.80₺
pc
Euro Truck Sim…
302.70₺ 97.84₺
pc
Green Hell
374.70₺ 38.00₺
pc
Ready or Not
869.70₺ 473.39₺

Green Hell Sistem Gereksinimleri

Minimum:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit
  • İşlemci: 3.2 GHz Dual Core Processor
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 660, Radeon RX 460 or equivalent with 2 GB of video RAM
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX compatible
Önerilen:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit
  • İşlemci: 3.2 GHz Dual Core Processor
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce 970, Radeon RX 580 or equivalent with 4GB of video RAM
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX compatible

Green Hell Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Green Hell fiyatı:    38.0₺

Şu anki en ucuz Green Hell fiyatı:    38.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Green Hell İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Gamehunterz Green Hell Yorumu

Amazon yağmur ormanlarında hayatınız pahasına bir mücadeleye hazır mısınız? O zaman size vereceğim tavsiye şu: “Hemen Green Hell satın al!”. İnanılmaz eğlenceli ve mücadeleci bu oyunu oynarken eminim ki çok eğleneceksiniz. Temel amacınızın Amazon yağmur ormanlarından kaçmak olan bu oyunda, kendinizi doğada yalnız bulacaksınız. Hiçbir ekipmanınız yok, bir tek telsiziniz ve telsizin ucunda çok sevdiğiniz bir kişinin sesi. Ormanların gizemini çözmeniz ve hayatta kalmanın bir yolunu bulmanız lazım. Ufak bir uyarı da vereyim, hayatta kalmak için bir sürü savaş vermeniz gerekecek, sadece ormanla da değil… Eğer ki doğayı seviyorsan ve hayatta kalma oyunu hayranıysan, Green Hell satın al, emin ol ki pişman olmayacaksın.

Green Hell oynarken çok hoşuma giden özelliklerinden biri, oyundaki mekanik ve fiziksel savaşlar ek olarak, psikolojik savaş oldu. Gerçekten kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Akıl sağlığınızın da önemli olduğunu ve korumanız gerektiğini unutmayın. İşte tam olarak bu yüzden mücadeleyi doruklarda yaşıyor olacaksınız. Oyunun mücadele yanına ek, grafikleri de benim çok hoşuma gitti. Işıkları kapatarak gerçekten kendimi oyunun içinde hissederek oynadım ve ödediğim her kuruşa değdiğine inanıyorum. Green Hell fiyatları da işin bir diğer iyi yanıydı, çünkü gerçekten çok uygun fiyatlı bir oyun. Arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz bu güzel oyunu sakın kaçırmayın derim. Bu kadar şey söyledikten sonra, geriye yapman gereken tek bir şey kaldığına inanıyorum, o da Green Hell satın al.

Green Hell Fiyatları

Green Hell fiyatları, yukarıda da dediğim gibi gerçekten gamer cebi dostu. Fiyat performans olarak zaten güzel bir oyun. Performansına ek olarak oyun süresi de gayet tatmin edici. Verdiğiniz fiyata göre, tipik bir hayatta kalma oyunu gibi, uzun saatlerce oynayabileceğiniz bir oyun. Green Hell fiyatları, bu nedenlerden dolayı sizi rahatsız etmemeli. Şahsen ben tek başıma oynadıktan sonra arkadaşıma da hediye almıştım, düşünün ki bir gamer günümüzde arkadaşına da oyun alıyor. Siz daha da rahat olun diye, Gamehunterz olarak, Green Hell fiyatlarını karşılaştırıyoruz ve en uygun fiyatları ayağınıza seriyoruz. Tek amacımız ise daha rahat bir şekilde Green Hell satın al ve gönlünce oynayarak bu güzel oyunun tadına var!


Green Hell Özeti

Green Hell, Amazon yağmur ormanlarında geçen zorlu bir yaşam mücadelesi. Hayata sıkı sıkı tutunmak için mücadele verdiğin bu dayanıklılık yolculuğunda, yalnızlığın etkileri hem bedenini hem de zihnini derinden etkiliyor. Bilinmezliğin tehlikelerine karşı ne kadar süre hayatta kalabilirsin?

Green Hell İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Green Hell fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Green Hell satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!