Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

EA SPORTS™ FIFA 21

Güvenilir mağazalardaki en ucuz EA SPORTS™ FIFA 21 fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup EA SPORTS™ FIFA 21 satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

DurmaPlay

194.74₺

G2A

198.25₺

HRK

Stokta yok

Çıkış tarihi: Oct. 9, 2020
Geliştiren: Electronic Arts
Yayıncı: Electronic Arts
Platform: Windows
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: Herkes İçin

Benzer Oyunlar

pc
Football Manag…
499.00₺ 419.00₺
pc
Forza Horizon 5
983.40₺ 660.00₺
pc
FIFA 22
599.99₺ 321.44₺
pc
Ranch Simulator
59.70₺

EA SPORTS™ FIFA 21 Sistem Gereksinimleri

Minimum:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 - 64-Bit
  • İşlemci: Intel Core i3-6100 @ 3.7GHz or AMD Athlon X4 880K @4GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB or AMD Radeon HD 7850 2GB
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 - 64-Bit
  • İşlemci: Intel i5-3550 @ 3.40GHz or AMD FX 8150 @ 3.6GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 or AMD Radeon R9 270X
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

EA SPORTS™ FIFA 21 Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz EA SPORTS™ FIFA 21 fiyatı:    194.74₺

Şu anki en ucuz EA SPORTS™ FIFA 21 fiyatı:    194.74₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

EA SPORTS™ FIFA 21 İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Gamehunterz Fifa 21 Yorumu

Gelmiş geçmiş en klasik futbol oyunu serilerinden biri olan Fifa, çıkardığı her oyunla gamerları büyülemeye devam ediyor. Her ne kadar bazı kişiler her oyun birbirine benziyor dese de, biz buna katılmıyoruz. Çünkü oynanış açısından kendini her daim geliştiren ve Fifa 21 oyunuyla gerçekten üst seviyelere çıkan bu futbol oyunu, kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Birbirinden farklı modlarıyla ve takımlarıyla, bir futbolseverin mutlaka oynaması gereken bir oyun. Bu yüzden eğer ki siz de futbol izlemeyi seviyorsanız, yapmanız gereken şey basit, Gamehunterz’daki Fifa 21 fiyatları arasından en ucuzunu bul ve Fifa 21 satın al!

Fifa 21 deyince insanın aklına genellikle “internet kafede oynamalık oyun” gibi bir izlenim gelse de, son zamanlarda özellikle yayıncılar da Fifa 21 oynamaya başladılar. Yayıncıların yaptığı gibi, futbol liglerinin hızlanmasını, yapılan transferleri ve takımların stratejilerini takip ederek, bu tarz değişiklikleri oyuna uyarlamak, gerçekten de oyunu bir üst seviyeye çıkarıyor, bizden söylemesi. Her ne kadar büyük değişiklikleri Fifa 21 kendi güncellemeriyle getirse de, bazı ufak değişiklikler gözden kaçabiliyor. Yine de bu oyuna en iyi futbol oyunlarından biridir demek, hiç de yanlış olmaz. İşte bu yüzden Fifa 21 satın al tavsiyesini size gönül rahatlığıyla verebiliyoruz. Peki Fifa 21 fiyatları ne durumda? Hemen açıklayalım.

Fifa 21 oyununu özel kılan yanlarından biri de geliştirilen modlar. Kariyer modu, özel kurallı modlar, Ultimate Team modu ve daha niceleri, bu oyunu paketinin içinde. Ayrıca oyunu online oynayarak rakiplerinizle kıyasıya bir mücadeleye girmek de gerçekten çok eğlenceli. Oyunu tek kötü yanı Fifa 21 fiyatları diyebiliriz. Çünkü oyun biraz cepleri zorlayan derecede. Ama hiç merak etmeyin, Gamehunterz sizlerle.

Hemen Ucuza Fifa 21 Satın Al

Gamehunterz olarak, siz değerli kullanıcılarımızı oyunları en ucuza satan yerlere yönlendirmeye çalışıyoruz. Bu yüzden size gönül rahatlığıyla deriz ki, bulduğumuz Fifa 21 fiyatları güncel olarak piyasadaki en ucuz fiyatlardır. Buna ek olarak, sizlerin mağdur olmaması için sadece güvenilir satıcılar üzerinden karşılaştırma yapıyoruz. O nedenle, bu oyuna sahip olmak isteyenler için kaçırılmaması gereken fırsatlarla sizlerin karşısındayız.

Her daim oynanabilecek ve sizi hiç sıkmayacak bu oyunu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Birbirinden farklı takımları eşleştirerek maçlar yapabilir, kariyer modu açarak hayalinizdeki takımlarda oynayan bir futbolcu olabilir veya online modda rakiplerinizi yenen bir oyuncu olabilirsiniz. Fifa 21 fiyatları karşılaştırmamızda bulabildiğimiz en uygun fiyatları üzerinden, yapmanız gereken şey belli, Fifa 21 satın al.


EA SPORTS™ FIFA 21 Özeti

Sokakta veya stadyumda arkadaşlarınızla takım kurup daha da büyük zaferlere ulaşmanız için daha fazla yol sunan EA SPORTS™ FIFA 21 ile birlikte futbol geri döndü.

EA SPORTS™ FIFA 21 İle İlgili Kullanıcı Yorumları


EA SPORTS™ FIFA 21 fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak EA SPORTS™ FIFA 21 satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!