Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Disco Elysium — The Final Cut

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Disco Elysium — The Final Cut fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Disco Elysium — The Final Cut satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

379.00₺

PsnStore UK

740.94₺

PsnStore ES

775.79₺

Çıkış tarihi: March 30, 2021
Geliştiren: Disco Elysium UK Ltd t/a ZA/UM
Yayıncı: Disco Elysium UK Ltd t/a ZA/UM
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4 & PS5
Disco Elysium …
379.00₺
PS4 & PS5
FIFA 21 Standa…
499.90₺
PS4 & PS5
Maneater PS4 &…
349.00₺
PS4 & PS5
Immortals Feny…
599.00₺ 149.75₺

Disco Elysium — The Final Cut Sistem Gereksinimleri

PS4 & PS5

Disco Elysium — The Final Cut Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Disco Elysium — The Final Cut fiyatı:    379.0₺

Şu anki en ucuz Disco Elysium — The Final Cut fiyatı:    379.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Disco Elysium — The Final Cut İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Disco Elysium — The Final Cut - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Disco Elysium — The Final Cut Özeti

Disco Elysium, çığır açan bir açık dünya rol yapma oyunudur. Emrinizde benzersiz bir beceri sistemine ve yolunuzu çizmek için tam bir şehir bloğuna sahip bir dedektifsiniz. Unutulmaz karakterleri sorgulayın, cinayetleri kırın veya rüşvet alın. Bir kahraman olun ya da bir insanın mutlak felaketi olun.

Disco Elysium — The Final Cut İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Disco Elysium — The Final Cut fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Disco Elysium — The Final Cut satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!