Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

619.00₺

PsnStore ES

1551.78₺

PsnStore UK

1571.95₺

Çıkış tarihi: Jan. 1, 2021
Geliştiren: Sony Interactive Entertainment Europe
Yayıncı: Sony Interactive Entertainment Europe
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS5
Ratchet & Clan…
619.00₺
PS5
Demon's Souls
619.00₺
PS5
Nioh Remastere…
459.00₺
PS5
Tales Of Arise…
789.00₺ 315.60₺

Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar Sistem Gereksinimleri

PS5

Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar fiyatı:    619.0₺

Şu anki en ucuz Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar fiyatı:    619.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar Özeti

ÖN SİPARİŞ – HEMEN ÖDEME YAPMANIZ GEREKİYORÖn siparişinizi iptal etmek dahil ön sipariş vermek hakkında daha fazla bilgi almak için Sony Entertainment Network Terms of Service/User Agreement'ı (Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi) okuyun. Otomatik indirme için PS5™ sisteminizde Otomatik Oturum Açma ve Otomatik Giriş etkinleştirilmiş olmalıdır.Ön sipariş vererek iki oyun içi eşyanın kilidini erkenden aç: - Pikselleyici Silah - Karbonoks Zırh setiBOYUTLAR ARASI BİR MACERADA ÖNÜNE GELENİ PATLAT Ratchet ve Clank geri döndü! Galaksiler arası maceracılar bomba gibi bir dönüş yapıyor. Kahramanlara yardım ederek boyutlar arası dünyaları ele geçirmeye çalışan robotik bir imparatoru durdurun ve kahramanların evrenini yok etmesine engel olun. Başka bir boyuttan gelen Lombaks direniş savaşçısı Rivet’ın da dâhil olduğu rüya takımın evrimine tanıklık edin. - Birbirinden çılgın silahları kullanarak eve dönüş yolunda önünüze geleni patlatın. - Boyutsal yarıklar arasındaki geçişleri ve dinamik oynanışı deneyimleyin. - Daha önce görmediğiniz gezegenleri ve sevilen eski gezegenlerin paralel evrendeki hâllerini keşfedin. PS5™ ÖZELLİKLERİ: - DualSense™ kablosuz kontrol cihazının dokunsal geri bildirimiyle oyun içi eylemleri hissedin. - Uyarlanabilir tetikler sayesinde gelişmiş silah mekaniklerini tamamen kontrol edin. - PS5™ konsolunun SSD’si sayesinde neredeyse anında gerçekleşen yükleme süreleriyle gezegenler arası hiper hızda seyahat edin. - Evreni kurtarmaya çalışırken Tempest 3D AudioTech* ile sesli atmosferin içinde hissedin. - Gelişmiş ışıklandırma ve ışın izleme teknolojisi, oyun içi dünyaları hayran bırakacak kalitede, keskin, dinamik 4K ve HDR** ile gösterir. - Saniyede 60 kareyi hedefleyen oynanış için Performans Modu mevcuttur. * Uyumlu kulaklıklarla geçerlidir. ** Dinamik 4K ve HDR özellikleri, 4K ve HDR uyumlu TV veya ekran gerektirmektedir.

Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!