Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5 fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5 satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

259.00₺

PsnStore UK

561.27₺

Çıkış tarihi: Nov. 12, 2020
Geliştiren: Starbreeze Publishing AB
Yayıncı: Starbreeze Publishing AB
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4 & PS5
Maneater PS4 &…
349.00₺
PS4 & PS5
WRC 9 Fia Worl…
529.00₺
PS4 & PS5
Watch Dogs: Le…
470.00₺
PS4 & PS5
Mortal Kombat …
955.00₺ 191.00₺

Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5 Sistem Gereksinimleri

PS4 & PS5

Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5 Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5 fiyatı:    259.0₺

Şu anki en ucuz Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5 fiyatı:    259.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5 İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5 - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5 Özeti

Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4™ versiyonunu hem de dijital PS5™ versiyonunu indirmenizi sağlar.Hiç oyunlarda en sevdiğin korku filmlerindeki karakterlerden biri olarak oynamak istedin mi? Dead by Daylight, güçlü bir katilden korkunç bir paranormal varlığa kadar korku dünyasının her köşesinden esinlenen 1'e karşı 4 oyunculu bir oyundur.Durdurulamaz bir Katil ya da korkunç bir ölümden kaçmaya çalışan dört Kurban'dan biri olmak arasında seçimini yap. Her karakterin kendi derin ilerleme sistemi ve kişisel stratejilerine uyacak şekilde özelleştirilebilen açılabilir avantajları bulunur. Diğerleriyle işbirliği yaparak kaç ya da tüm Kurbanların peşine düşerek onları avla. Dead by Daylight'ın bu sürümü 7 Katil (Tuzakçı, Dağ Adamı, Umacı, Hemşire, Acuze, Avcı ve Doktor) ve 9 Kurban (Meg Thomas, Claudette Morel, Jake Park, Dwight Fairfield, Ace Visconti, Nea Karlsson, Bill Overbeck, Feng Min ve David King) kadrosu için erişim sunar. Ayrıca çeşitli karakterler için kıyafetlerle dolu iki kozmetik eklenti içerir.Bu oyunun PS4™ versiyonuna zaten sahipseniz, PS5™ dijital versiyonunu ekstra ücret ödemeden edinebilirsiniz ve bu ürünü satın almanıza gerek yoktur. PS4™ disk kopyasının sahipleri, PS5™ dijital versiyonunu her indirmek veya oynamak istediklerinde PS5™'e yerleştirmelidir. PS5™ Dijital Sürüm disksiz konsolunu satın alan PS4™ oyun diski sahipleri, ekstra ücret ödemeden PS5™ versiyonuna sahip olamayacaktır.

Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5 İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5 fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Dead By Daylight: Özel Sürüm PS4 And PS5 satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!