Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

159.00₺

PsnStore ES

581.80₺

PsnStore UK

673.56₺

Çıkış tarihi: Feb. 12, 2016
Geliştiren: WARNER BROS. INTERACTIVE
Yayıncı: WARNER BROS. INTERACTIVE
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm Sistem Gereksinimleri

PS4

Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm fiyatı:    159.0₺

Şu anki en ucuz Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm fiyatı:    159.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm Özeti

"Dying Light: Enhanced Edition, zombilerin istila ettiği kıyamet sonrası bir evrende geçen gerçek bir açık dünya oyunu. Üstelik oyun deneyimini yepyeni bir noktaya taşıyan genişletilmiş hali çıktı.İçindekiler:- Dying Light - Ödüllü oyunun tamamı.- Dying Light: The Following - Yeni bir hikâye, büyük ve özgün bir harita ve özelleştirilebilir arazi aracı içeren devasa bir genişletme.- Dying Light: The Bozak Horde - Kendi yan hikâyesine sahip zorlayıcı bir oyun modu.- Cuisine & Cargo DLC'si - İki yeni karantina bölgesi.- En Büyük Afetzede Paketi - Özel silahlar ve kıyafetler.Dying Light: Hellraid, Enhanced Edition'a dahil değildir.Daha fazla açık dünya hayatta kalma deneyimi için zombi aksiyonunun 5 yılını kutlamak adına çıkarılan Dying Light: Anniversary Edition'a göz at!2015 SEZON BİLETİSezon Bileti, en büyük ve en çok beğenilen genişletme Dying Light: The Following dahil olmak üzere piyasaya sürülme sonrası desteğinin ilk yılında çıkarılan tüm ana DLC paketlerini erişimine sunar. Aynı zamanda çok oyunculu ""Zombi Sensin"" modu, ""Bozak'ın Ordusu"", ek görevler ve özel öğeler içerir.Bu Sezon Bileti, Dying Light: Hellraid'i içermez.DEVASA 2018 DLC SERİSİ: 12 AYDA 10 DLC2018 yılı boyunca eklediğimiz devasa boyutta yeni içerikler. Yeni karakterler ve görünümler, silahlar ve şemalar, yeni zombi ve insan düşmanlar, iki havalı arazi aracı boyası, ek görevler ve Hapishane Soygunu oyun modunu içerir."

Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Dying Light: The Following — Gelişmiş Sürüm satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!