Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Crysis Remastered

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Crysis Remastered fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Crysis Remastered satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

99.75₺

PsnStore UK

196.30₺

PsnStore ES

203.50₺

Çıkış tarihi: Oct. 9, 2020
Geliştiren: CRYTEK
Yayıncı: CRYTEK
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Divinity: Orig…
209.00₺ 83.60₺
PS4
Final Fantasy …
529.00₺
PS4
Bloodborne: Ga…
159.00₺

Crysis Remastered Sistem Gereksinimleri

PS4

Crysis Remastered Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Crysis Remastered fiyatı:    99.75₺

Şu anki en ucuz Crysis Remastered fiyatı:    99.75₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Crysis Remastered İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Crysis Remastered - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Crysis Remastered Özeti

Crytek'in sunduğu klasik birinci şahıs nişancı oyun; aksiyon dolu oyun tasarımı, korumalı dünyası, daha önce hayranı olduğun nefes kesici ve efsanevi savaşlarıyla geri döndü. Hem de tekrar düzenlenerek yeni nesil donanım ürünleri için optimize edilen grafikleriyle!Zırhını kuşan: Nanozırhının hızı, gücü, koruma kapasitesi ve görünmezlik özelliğinden yararlanarak, her türlü mücadelede karşılaştığın zorluklara yaratıcı çözümler bulabilirsin. Adapte ol: Bulunduğun ortam sürekli olarak değiştiğinden, buz kaplı ormanlardan uzaya kadar çeşitli yerlerdeki savaş alanlarına hükmetmek için, taktiklerini koşullara göre adapte et.Özelleştir: Kapsamlı modüler silah cephanesi, oynama tarzını belirleme konusunda benzeri görülmemiş bir denetim olanağı sağlar. Deneysel olarak kullanabileceğin veya senin için tamamen yeni olan pek çok seçenek sunulur. Fethet: Diğer oyunculardan ayırt etmekte zorlanacağın düşman YZ karakterler seni oyun tarzını stratejik ve esnek tutmaya iter. Yerçekimsiz ortam gibi yeni zorluklarsa oyuncuların saldıran taraf olmasını ve süreci adımlarıyla yönlendirmesini gerektirir.Keşfet: Olanaklarla dolu Crysis dünyasında kendi yolunu sen belirle, engelleri yok et, araç kullanmanın tadını çıkar ve çevreyi düşmanlarına karşı kullanarak üstünlük elde et.Basit bir kurtarma operasyonu olarak başlayan bu macera, uzaylı istilacıların Kuzey Kore'yi oluşturan adalar kümesine üşüşmesiyle yepyeni bir savaş sahnesine dönüşüyor. Nanozırhın gücünü avantaja çeviren oyuncular, devriye gezen düşmanlara gizlice yaklaşmak için görünmez olabilir veya güç düzeyini artırarak araçları paramparça edebilir. Nanozırhın hızı, gücü, koruma kapasitesi ve görünmezlik özelliği her türlü mücadelede karşılaşılan zorluklara yaratıcı çözümler bulunmasını sağlar. Kapsamlı modüler silah cephanesiyse oynama tarzını belirleme konusunda benzeri görülmemiş bir denetim olanağı sunar. Bulunduğun ortam sürekli olarak değiştiğinden bu devasa ve korumalı dünyada düşmanlarına hükmetmek için, taktiklerini ve ekipmanını koşullara göre adapte et.

Crysis Remastered İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Crysis Remastered fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Crysis Remastered satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!