Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Assetto Corsa Ultimate Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Assetto Corsa Ultimate Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Assetto Corsa Ultimate Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

349.00₺

PsnStore ES

775.79₺

PsnStore UK

785.86₺

Çıkış tarihi: April 20, 2018
Geliştiren: 505 GAMES S.R.L.
Yayıncı: 505 GAMES S.R.L.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Snowrunner
284.00₺ 399.00₺
PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Generation Zero
259.00₺ 77.70₺

Assetto Corsa Ultimate Edition Sistem Gereksinimleri

PS4

Assetto Corsa Ultimate Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Assetto Corsa Ultimate Edition fiyatı:    349.0₺

Şu anki en ucuz Assetto Corsa Ultimate Edition fiyatı:    349.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Assetto Corsa Ultimate Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Assetto Corsa Ultimate Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Assetto Corsa Ultimate Edition Özeti

İşte tüm dünyada alkışlanan sürüş simülatörünün en bütün versiyonu, oyun için çıkarılmış olan 8 DLC'nin tümünü ve güncellemelerini sunar (Prestige pack, Porsche Pack 1-2-3, Red Pack, Ready To Race, Japanese Pack & Ferrari 70th Anniversary DLC).Özenle detaylandırılmış 178 araç - kullanım ve performans modelleri gerçek pist verileri ve telemetrilerinden alınmıştır - ve hepsi lazer tarama ile yeniden yaratılmış 33 farklı pist yapısına sahip 126 efsanevi etap (Spa Francorchamps, Nürburgring-Nordschleife, Laguna Seca & ve daha birçoğu gibi) arasında seçim yapın.Tek oyunculu olarak tüm yarış modlarının tadını çıkarın ya da çevrim içi çok oyunculu modda arkadaşlarınızla mücadele edin. Kullanımı ve yarış kurulumunu kişisel yarış stillerinize göre değiştirerek sürüş deneyiminizi kişiselleştirin. Gerçek araba özelliklerini temel alan bu gelişmiş fizik motoru sayesinde Ultimate Edition daha önce hiç yaşanmamış bir gerçeklik seviyesi sunuyor.

Assetto Corsa Ultimate Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Assetto Corsa Ultimate Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Assetto Corsa Ultimate Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!