Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Hero Must Die. Again

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Hero Must Die. Again fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Hero Must Die. Again satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

399.00₺

PsnStore UK

740.94₺

PsnStore ES

775.79₺

Çıkış tarihi: Feb. 26, 2020
Geliştiren: DEGICA CO., LTD
Yayıncı: DEGICA CO., LTD
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Divinity: Orig…
209.00₺ 83.60₺
PS4
Final Fantasy …
529.00₺
PS4
Bloodborne: Ga…
159.00₺

Hero Must Die. Again Sistem Gereksinimleri

PS4

Hero Must Die. Again Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Hero Must Die. Again fiyatı:    399.0₺

Şu anki en ucuz Hero Must Die. Again fiyatı:    399.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Hero Must Die. Again İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Hero Must Die. Again - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Hero Must Die. Again Özeti

Sen kahramansın, hatıranda kalan son şey iblis Guile ile dövüştüğün ve onu alt ettiğin, böylece de dünyayı kurtarıyorsun. Bununla birlikte, savaş esnasında öldün ve uğruna şeytan ile savaşa tutuştuğun kişiyi hatırlayamıyorsun. Çıkarttığın harika işlerden dolayı tanrılar işlerini yoluna koyman için sana beş gün daha verdi ama zamanın çanları hızlı çalıyor, gün geçtikçe gücünü yitiriyorsun. Ünlü yaratıcı Shoji Masuda (Linda³, Oreshika), yaşlanma ve ölümle ilgili destansı bir anti RPG ile geliyor. - Kahramanın en güçlü halinde başladığı ve zaman geçtikçe gücünün azaldığı fantezi anti RPG - Kahramanın ne başardığına bağlı olan 50'den farklı cenaze töreni (son) - 8 benzersiz kahraman, her birinin kendi kişiliği ve nedenleri var. Koruduğun hangisiydi? - Kısa bir süre önce kurtardığın dünyayı ziyaret et ve mümkün olan en iyi geleceğe götürmek için kalan sorunları çöz.

Hero Must Die. Again İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Hero Must Die. Again fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Hero Must Die. Again satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!