Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Dead Island Definitive Collection

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Dead Island Definitive Collection fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Dead Island Definitive Collection satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

38.85₺

PsnStore UK

67.15₺

PsnStore ES

87.10₺

Çıkış tarihi: May 31, 2016
Geliştiren: Deep Silver
Yayıncı: Deep Silver
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Dead Island Definitive Collection Sistem Gereksinimleri

PS4

Dead Island Definitive Collection Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Dead Island Definitive Collection fiyatı:    38.85₺

Şu anki en ucuz Dead Island Definitive Collection fiyatı:    38.85₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Dead Island Definitive Collection İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Dead Island Definitive Collection - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Dead Island Definitive Collection Özeti

Dead Island Definitive Collection'ı satın alın ve yepyeni side-scroller retro oyunumuz Dead Island Retro Revenge'e sahip olun!Dead Island Deneyimi:İçgüdüsel müthiş yakın dövüş çarpışmalarıyla ve keşfedilmeyi bekleyen ve sürekli büyüyen bir açık haritada geçen gerçek hikaye temelli 4 oyunculu co-op mücadelesinde kafaları ezin, kafataslarını kırın ve onları dilim dilim doğrayın.Kapsamlı Dead Island Koleksiyonunda bu oyun türünü tanımlayan Dead Island ve onun zombili varisi olan Dead Island: Riptide bulunuyor. Daha önceden yayınlanmış tüm DLC’ler ile birleştirildi.Öne Çıkan Özellikler- Çekici grafikler ve oyun modelleri- Fiziksel temelli gölgelemeye sahip fotogerçekçi ışık sistemi

Dead Island Definitive Collection İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Dead Island Definitive Collection fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Dead Island Definitive Collection satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!