Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

86.90₺

PsnStore UK

156.99₺

PsnStore ES

193.80₺

Çıkış tarihi: Feb. 14, 2017
Geliştiren: REBELLION INTERACTIVE
Yayıncı: REBELLION INTERACTIVE
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺

Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition Sistem Gereksinimleri

PS4

Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition fiyatı:    86.9₺

Şu anki en ucuz Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition fiyatı:    86.9₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition Özeti

Şimdiye kadar yapılan en ileri ve en büyük II. Dünya Savaşı atış oyununda eşsiz keskin nişancı özgürlüğünü keşfet. Savaş zamanındaki İtalya'yı Faşizm girdabından kurtarırken taktik üçüncü kişi muharebesi, oynanabilirlik seçenekleri ve devasa seviyeler arasında destansı uzun mesafe atışları tecrübe et.Ödüllü selefinin sonrası üzerine kurulu Sniper Elite 4, bol güneşli Akdeniz sahil kasabalarından, eski ormanlara, dağ vadilerine ve devasa Nazi mega yapılarına kadar oyuncuları güzel İtalyan yarımadası boyunca oradan oraya taşımaktadır.Gizli ajan ve elit keskin nişancı Karl Fairburne, İtalyan Direnişi'nin cesur adamları ve kadınlarının yanında çarpışmalı ve Avrupa'daki Müttefik karşı atağını durdurma potansiyeli ile korkunç yeni tehdidi daha başlamadan yenmelisin.Sniper Elite 4 1-2 oyuncu için kapsamlı bir görev, 2-4 oyuncu için özel birlikte modlar ve 12 kişiye kadar sürükleyici rekabete dayalı çok oyuncu mod içermektedir.

Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Sniper Elite 4 Digital Deluxe Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!