Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Construction Simulator 3 — Console Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Construction Simulator 3 — Console Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Construction Simulator 3 — Console Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

57.60₺

PsnStore UK

107.58₺

PsnStore ES

116.20₺

Çıkış tarihi: April 7, 2020
Geliştiren: ASTRAGON ENTERTAINMENT GMBH
Yayıncı: ASTRAGON ENTERTAINMENT GMBH
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Five Nights At…
36.00₺ 18.00₺
PS4
3 In 1 Indie B…
95.00₺ 99.00₺
PS4
Desperados III
599.00₺ 399.00₺
PS4
60 Seconds! Re…
95.00₺ 47.50₺

Construction Simulator 3 — Console Edition Sistem Gereksinimleri

PS4

Construction Simulator 3 — Console Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Construction Simulator 3 — Console Edition fiyatı:    57.6₺

Şu anki en ucuz Construction Simulator 3 — Console Edition fiyatı:    57.6₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Construction Simulator 3 — Console Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Construction Simulator 3 — Console Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Construction Simulator 3 — Console Edition Özeti

Pastoral Alp Dağları'nın eteklerini andıracak şekilde tasarlanmış 10 km²'lik bir haritayı keşfet ve üç değişik bölgede oyna. Kontratlar arasındaki boş vakitlerini, serbestçe araç sürmeye uygun açık dünyayı keşfetmek için kullan.Köprü yapımında ve heyecan verici başka görevlerde sağlam ve derin temeller için, Liebherr LB28 sondaj makinesinin keyfini sür! Oyunun birçok hayranının uzun zamandır beklediği bir başka özellik de kokpit görünümü. Artık Construction Simulator 3'ün keyfini araçların içinden çıkarabilir ve kocaman makineleri kontrol etmenin nasıl bir şey olduğunu ilk elden yaşayabilirsin! Bir sürü araç seni bekliyor! Her iş için en uygun aracı seç: Yol yapım projelerine Caterpillar, BOMAG veya WIRTGEN GmbH, VÖGELE AG ve HAMM AG marka makineler ile meydan oku. İlk defa kullanılacak makineler: Bobcat'ten E55 kompakt ekskavatör veya T590 kompakt paletli yükleyici, toprak taşıma işini çocuk oyuncağına döndürecek!1 Oyuncuminimum 2 GB alan gerekirHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080pHareket kontrol özellikleri için bir PlayStation®Move gezinti kontrol cihazı veya Kablosuz Kumanda gerekir.Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.©2020 astragon Entertainment GmbH. © 2020 weltenbauer. Software Entwicklung GmbH. Published and distributed by astragon Entertainment GmbH. Developed with the kind support of Caterpillar, ATLAS, Bell, BOMAG, CASE Construction Equipment, Doosan Bobcat, Liebherr, MAN, MEILLER Kipper, Palfinger, WIRTGEN GmbH, JOSEPH VÖGELE AG, HAMM AG and STILL. All other intellectual property relating to the construction equipment, associated brands and imagery (including trademarks and/or copyrighted materials) featured in the game are therefore the property of their respective companies.

Construction Simulator 3 — Console Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Construction Simulator 3 — Console Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Construction Simulator 3 — Console Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!