Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

How To Survive 2

Güvenilir mağazalardaki en ucuz How To Survive 2 fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup How To Survive 2 satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

69.00₺

PsnStore UK

269.29₺

PsnStore ES

290.80₺

Çıkış tarihi: Feb. 6, 2017
Geliştiren: 505 GAMES S.R.L.
Yayıncı: 505 GAMES S.R.L.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Five Nights At…
36.00₺ 18.00₺
PS4
The Dark Pictu…
219.00₺
PS4
Agony
144.00₺ 14.40₺
PS4
Five Nights At…
139.00₺

How To Survive 2 Sistem Gereksinimleri

PS4

How To Survive 2 Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz How To Survive 2 fiyatı:    69.0₺

Şu anki en ucuz How To Survive 2 fiyatı:    69.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

How To Survive 2 İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

How To Survive 2 - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


How To Survive 2 Özeti

Zombi enfeksiyonu dünya genelinde bir salgına dönüştü. Kendini Louisiana'da bulacaksın ve hayatta kalma şansın, güvenli bir kamp inşa etmen ve yetenekli bir kazazede olmana bağlı. Su, yiyecek ve barınak bul ve ilerlemek için becerikli yerlilerle konuş.- Çok oyunculu: Çevrim içi ya da yerel 4 kişi eş zamanlı olarak oynayabilir.- Rastgele ortamlar: Affetmez Missisippi Delta nehir kolundan New Orleans'ın terk edilmiş sokaklarına kadar.- Karakter özelleştirme: Seviye artırırken becerilerini seç ve yükselt ve süpürgeli ve el yapımı zırh, alet ve silahlarla donat.- Derin bir işleme sistemi eşyaları ve materyalleri yüzlerce eşya, alet ve silah oluşturman için kullanmanı sağlar.- Açlığını, susuzluğunu, enerjini ve envanter ağırlığını yönet.- Kampını kur, yükselt ve yükseltilebilir tuzaklar, barikatlar ve atölyelerle koru.- Gece ve gündüz döngüsü ve hava koşulları.- Çok sayıda zombi ve vahşi hayat!- Kanlı öldürücü darbeler ve Kovac’ın Video Hayatta Kalma Rehberi ile inanılmaz eğlence.1-4 OyuncuAğ Oyuncusu 2-4 - Tam oyun, çevrimiçi çok oyunculu oyun erişimi için PlayStation®Plus üyeliği gerektirirminimum 4 GB alan gerekirDUALSHOCK®4 Titreşim İşleviHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080pBu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.©Eko Software 2017. Tüm hakları saklıdır. 505 Games tarafından yayımlanmıştır. 505 Games ve 505 Games logo, 505 Games S.r.l. ve/ veya iştiraklerinin tescillenmiş markasıdır. Tüm hakları saklıdır.

How To Survive 2 İle İlgili Kullanıcı Yorumları


How To Survive 2 fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak How To Survive 2 satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!