Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Pistol Whip

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Pistol Whip fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Pistol Whip satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

315.00₺

PsnStore UK

606.18₺

PsnStore ES

640.00₺

Çıkış tarihi: July 30, 2020
Geliştiren: Cloudhead Games Ltd.
Yayıncı: Cloudhead Games Ltd.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Pistol Whip Sistem Gereksinimleri

PS4

Pistol Whip Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Pistol Whip fiyatı:    315.0₺

Şu anki en ucuz Pistol Whip fiyatı:    315.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Pistol Whip İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Pistol Whip - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Pistol Whip Özeti

John Wick ve Equilibrium gibi, yenilmez kahramanların olduğu aksiyon filmlerinden esinlenilen Pistol Whip'te yüksek tempolu müziklerle her biri özenle tasarlanmış aksiyon sahnelerinde silahınla savaş. Müziğin ön plana çıktığı geleneksel oyunların aksine Pistol Whip'te sınır yok. Ritim eşliğinde özgürce ateş et, yakından saldır veya hedeflerden kaçın.o Şiddetle dolu sinematik bir evrende yüksek tempolu FPS deneyimini kendini müziğin akışına bırakarak yaşa.o Kendi ritmini bul, taktik veya müzikal tarzlardan birini seç ve becerilerini arkadaşlarına karşı ve dünya çapındaki liderlik tablolarında konuştur.o Banka soygunlarından robot isyanlarına kadar uzanan, her biri müziğe göre özenle tasarlanmış sahneleri bire bir yaşayarak kendini çılgın bir rüyanın ortasında bul.o Dual Wield gibi çeşitli oyun modlarında tempoyu sonuna kadar yükselt ve silahlı dövüş sanatları deneyimini yaşa.o Daimi hareket sağlayan ve rahatlığı ön plana koyan tasarım sayesinde VR tutması yaşamadan sürekli savaş.Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce

Pistol Whip İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Pistol Whip fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Pistol Whip satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!