Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Death End Re;Quest 2

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Death End Re;Quest 2 fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Death End Re;Quest 2 satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

259.00₺

PsnStore UK

561.27₺

PsnStore ES

581.80₺

Çıkış tarihi: Aug. 28, 2020
Geliştiren: Reef Entertainment
Yayıncı: Reef Entertainment
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Jüpiter Ve Mars
144.00₺ 43.20₺
PS4
Chess Knights:…
38.00₺ 15.20₺
PS4
Cartoon Networ…
144.00₺
PS4
Party Panic
162.50₺

Death End Re;Quest 2 Sistem Gereksinimleri

PS4

Death End Re;Quest 2 Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Death End Re;Quest 2 fiyatı:    259.0₺

Şu anki en ucuz Death End Re;Quest 2 fiyatı:    259.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Death End Re;Quest 2 İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Death End Re;Quest 2 - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Death End Re;Quest 2 Özeti

Geçmişinden korkan bir kız "Le Choara" adlı bir dağ kasabasını ziyaret eder. Uzun süredir kayıp kız kardeşini arıyor. Kasabanın gizli sırlara, korkunç yaratıklara ve kurbanlara ev sahipliği yaptığını bilmiyor.

Death End Re;Quest 2 İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Death End Re;Quest 2 fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Death End Re;Quest 2 satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!