Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Nioh Remastered – The Complete Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Nioh Remastered – The Complete Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Nioh Remastered – The Complete Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

459.00₺

PsnStore UK

1122.76₺

PsnStore ES

1163.79₺

Çıkış tarihi: Jan. 1, 2021
Geliştiren: Sony Interactive Entertainment Europe
Yayıncı: Sony Interactive Entertainment Europe
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS5
Kena: Bridge O…
475.00₺ 237.50₺
PS5
The Sinking Ci…
475.00₺
PS5
Ratchet & Clan…
619.00₺
PS5
Panda Hero Rem…
179.00₺

Nioh Remastered – The Complete Edition Sistem Gereksinimleri

PS5

Nioh Remastered – The Complete Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Nioh Remastered – The Complete Edition fiyatı:    459.0₺

Şu anki en ucuz Nioh Remastered – The Complete Edition fiyatı:    459.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Nioh Remastered – The Complete Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Nioh Remastered – The Complete Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Nioh Remastered – The Complete Edition Özeti

PS5™ için yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş tüm eklentiler ve genişletmelerle Nioh'un efsanevi hikâyesini keşfedin. Bu yoğun aksiyon RPG macerasında, samuray ve ölüme meydan okumayolunda ustalaşarak Sengoku-dönemi Japonyasının kana susamış derebeyleri ve diğer dünyevi iblislerle yüzleşin.•Ultra hızlı yükleme süreleri ile 120 fps'yi* hedefleyen bu oyunda çarpıcı çatışmalarda düşmanlarınızla yüzleşin.•Platformlar arası çok oyunculu oyunlarla çevrimiçi olarak dünya savaşçılarıyla yüzleşin.•PS4™ için Nioh 2'de kaydettiğiniz verileri aktarın ve maceranıza kaldığınız yerden devam edin.*120 fps ile oynamak için bu özelliği destekleyen uyumlu bir monitör gerekir

Nioh Remastered – The Complete Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Nioh Remastered – The Complete Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Nioh Remastered – The Complete Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!