Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Borderlands: The Handsome Collection

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Borderlands: The Handsome Collection fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Borderlands: The Handsome Collection satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

429.00₺

PsnStore ES

699.21₺

PsnStore UK

721.81₺

Çıkış tarihi: March 27, 2015
Geliştiren: 2K
Yayıncı: 2K
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Borderlands: The Handsome Collection Sistem Gereksinimleri

PS4

Borderlands: The Handsome Collection Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Borderlands: The Handsome Collection fiyatı:    429.0₺

Şu anki en ucuz Borderlands: The Handsome Collection fiyatı:    429.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Borderlands: The Handsome Collection İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Borderlands: The Handsome Collection - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Borderlands: The Handsome Collection Özeti

PS4™ PRO ENHANCEDBORDERLANDS 2'de Pandora'nın yıkım dolu dünyasını ve BORDERLANDS: THE HANDSOME COLLECTION'da BORDERLANDS: THE PRE-SEQUEL'in ay çılgınlığını keşfederken ateş ede ede ortalığı talan edin. Sayısız silahı, tescilli iş birliğine dayalı oynanışı ve bütün bonus eklenti içeriğiyle, bu ödüllü FPS-RPG serisinin keyfini yeni nesil konsollarda daha önce görülmemiş bir yüksek performansla çıkarın.*Ücretsiz Ultra HD texture paketi dijital marketten indirilebilir.

Borderlands: The Handsome Collection İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Borderlands: The Handsome Collection fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Borderlands: The Handsome Collection satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!