Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Cast Of The Seven Godsends — Redux

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Cast Of The Seven Godsends — Redux fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Cast Of The Seven Godsends — Redux satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

67.00₺

PsnStore UK

130.04₺

PsnStore ES

135.60₺

Çıkış tarihi: July 20, 2016
Geliştiren: MERGE GAMES
Yayıncı: MERGE GAMES
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Divinity: Orig…
209.00₺ 83.60₺
PS4
Final Fantasy …
529.00₺
PS4
Bloodborne: Ga…
159.00₺

Cast Of The Seven Godsends — Redux Sistem Gereksinimleri

PS4

Cast Of The Seven Godsends — Redux Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Cast Of The Seven Godsends — Redux fiyatı:    67.0₺

Şu anki en ucuz Cast Of The Seven Godsends — Redux fiyatı:    67.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Cast Of The Seven Godsends — Redux İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Cast Of The Seven Godsends — Redux - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Cast Of The Seven Godsends — Redux Özeti

Cast of the Seven Godsends - Redux, klasik 2 boyutlu vur-kaç aksiyon oyunlarının oyun dünyasına hükmettiği günlere geri dönüyor. Dört zorluk seviyesi, fethedilecek altı bölge, on iki bölüm ortası ve bölüm sonu canavarı, yedi tanrısal zırh seti, beş ana silah ve otuz beş savaş büyüsü!Şeytani imparator Zaraaima, Dareca diyarlarının varisi olan bebeği kaçırdı. Kral Kandar, oğlunu kurtarma mücadelesinde krallığının altı bölgesini baştan sona dolaşırken Dareca'nın yedi tanrısının yardımına başvurmak zorundadır. Karanlık ormanlarda, balçıklı bataklıklarda, uğursuz değirmenlerde, cehennemsi volkanlarda, karlı dağlarda, altın şehirlerde ve şeytani kalelerde savaşırken, imparatorun ordularıyla yüzleşmesi gerekiyor. Her bölgeyi, krala hızlı bir ölüm sunmaya yemin etmiş bölüm sonu canavarları koruyor. Bu görevinde Kral Kandar'a yardım etmek için tanrısal zırhı giyin, farklı silahlar kuşan ve güçlü büyüler yap. Kral oğlunu ve krallığını kurtarabilecek mi? 1 Oyuncuminimum 1 GB alan gerekirHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080pBu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Computer Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.Cast of the Seven Godsends - Redux is developed by Raven Travel Studios, production support from IV Productions and published by Merge Games Ltd. © 2015. Merge Games Ltd. is a registered trademark of Merge Games Ltd. Cast of the Seven Godsends - Redux and Raven Travel Studios are trademarks or registered trademarks of Raven Travel Studios. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

Cast Of The Seven Godsends — Redux İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Cast Of The Seven Godsends — Redux fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Cast Of The Seven Godsends — Redux satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!