Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Drawful 2

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Drawful 2 fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Drawful 2 satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

105.00₺

PsnStore UK

201.91₺

PsnStore ES

213.20₺

Çıkış tarihi: June 21, 2016
Geliştiren: JACKBOX GAMES, INC.
Yayıncı: JACKBOX GAMES, INC.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Buz Devri Scra…
284.00₺ 259.00₺
PS4
Jüpiter Ve Mars
144.00₺ 43.20₺

Drawful 2 Sistem Gereksinimleri

PS4

Drawful 2 Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Drawful 2 fiyatı:    105.0₺

Şu anki en ucuz Drawful 2 fiyatı:    105.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Drawful 2 İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Drawful 2 - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Drawful 2 Özeti

Popüler Fibbage, Quiplash ve YOU DON’T KNOW JACK parti oyunlarının perde arkasındaki ekip şimdi de berbat çizimlerin ve kahkahalı yanlış yanıtların oyunu olan Drawful’u sunuyor. Telefon veya tabletinizi kullanarak “cips sürahisi” veya “zurna ile ölüm” gibi garip ve komik şeyler çizeceksiniz.Diğer oyuncular ise çizimin ne olduğuna ilişkin (olasılıkla berbat) düşüncelerini yazacak ve bu yanıtlar çoktan seçmeli testin yanlış cevapları olacak. Sonra herkes - hatta, sayısı binlere ulaşabilecek seyirciler - GERÇEK yanıtı tahmin etmeye çalışacak.Drawful 2, arkadaşlarınızla birlikte daha da çılgın özel oyunlar kurmak için kendi oluşturduğunuz komut istemlerini ekleme yeteneği gibi yeni özelliklerin yanı sıra, veri akışı açısından aralarında oyuncu sansürlemenin de bulunduğu genişletilmiş araçlar içerir.NOT: Drawful 2 sadece İngilizcedir.NOT: Bu oyun yerel olarak birden fazla oyuncu ile oynamak için olmakla birlikte uzaktaki oyuncularla internet üzerinden de keyfi çıkartılabilir.Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce

Drawful 2 İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Drawful 2 fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Drawful 2 satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!