Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

The Telltale Batman Shadows Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz The Telltale Batman Shadows Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup The Telltale Batman Shadows Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

219.00₺

PsnStore UK

561.27₺

PsnStore ES

581.80₺

Çıkış tarihi: March 20, 2020
Geliştiren: Telltale Games
Yayıncı: Telltale Games
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Divinity: Orig…
209.00₺ 83.60₺

The Telltale Batman Shadows Edition Sistem Gereksinimleri

PS4

The Telltale Batman Shadows Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz The Telltale Batman Shadows Edition fiyatı:    219.0₺

Şu anki en ucuz The Telltale Batman Shadows Edition fiyatı:    219.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

The Telltale Batman Shadows Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

The Telltale Batman Shadows Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


The Telltale Batman Shadows Edition Özeti

Gölgelere adımınızı atın ve Telltale'in Batman'inin çarpık dünyasını, Kara Şövalye'nin ve Gotham şehrinin bozulmuş kişiliğinin yeni ve uğursuz bir şekilde hayata geçirilişini deneyimleyin. Yeniden renklendirilmiş oynanış ve yeniden işlenmiş dokularlla geliştirilmiş The Telltale Batman Shadows Edition, Dark Knight'ın zengin, görsel olarak zorlayıcı geçmişinin ruhuna sadık kalarak tüm Telltale Batman iki sezonunun bölümlerini, tek bir versiyonda topladı. Şunları içerir:•Batman: The Telltale Series (Bölüm 1-5)•Batman: The Enemy Within (Bölüm 1-5)•Batman Shadows ModPS4 ™ ile uyumludur.Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.Software Code © 2016-2019 LCG Entertainment, Inc. All other elements © 2016-2017 DC Comics. BATMAN and all related characters, their distinctive likenesses, and related elements are the property of DC Comics. ™ & © 2016-2017. Telltale, Telltale Games, Crowd Play, the Crowd Play logo and the Telltale logo are trademarks and/or registered trademarks of LCG Entertainment, Inc. All rights reserved.

The Telltale Batman Shadows Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


The Telltale Batman Shadows Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak The Telltale Batman Shadows Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!