Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Rusty Gun

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Rusty Gun fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Rusty Gun satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

30.10₺

PsnStore UK

57.95₺

PsnStore ES

60.92₺

Çıkış tarihi: Aug. 14, 2020
Geliştiren: Victory Road
Yayıncı: Victory Road
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Rusty Gun Sistem Gereksinimleri

PS4

Rusty Gun Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Rusty Gun fiyatı:    30.1₺

Şu anki en ucuz Rusty Gun fiyatı:    30.1₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Rusty Gun İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Rusty Gun - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Rusty Gun Özeti

Dünya dışı oyunlar, video oyunlarındaki popüler konuklardır. Eminim her biriniz dünyayı o kadar çok kez kurtarmış sayılmaz ve bir ya da başka bir gezegene barış getirmiş. Tüm bu sinir bozucu uzaylı istilacıları ellerine ulaşabildikleri her şeye saldırmayı ve yakalamayı severler. Bu daha önceydi, bu şimdi gerçekleşiyor ve inan bana gelecekte tekrar olacak.Rusty Gun'da uzaylılar, aşırı kaslı maço, sakız hayranı, siyah giyinmiş gizli bir organlaşma ve hatta suçiçeği tarafından karşılanmaz. Bu kez Dünya'nın savunucusu ve kendi özel barışı, tüm balıkları korkutmak suretiyle en sevdiği balıkçılık eğlencesini bozan uzaylılar tarafından yaralanan sıradan bir yaşlı eski Earthling gibi görünüyor. Herhangi bir tereddüt etmeden yaşlı adam eski ve paslı tüfeğini tek bir hedefle aldı - yabancı işgalcilere, dünyanın ellerinde balık avlarken Dünya'yı yok etme fikrini göstermek - mümkün olan en kötü fikir.Uzaylı kir çantalarının istila ettiği yerleri keşfedin, tüfeğiniz için sırlar ve yeni mermi türleri bulmaya devam edin. İnsanlığın tüm kaderinin sizin ellerinizde olduğunu ve sadece yaşlı, huysuz ve öldürmeyi sevdiğinizi unutmayın.

Rusty Gun İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Rusty Gun fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Rusty Gun satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!