Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Hotel R’N’R

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Hotel R’N’R fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Hotel R’N’R satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

189.00₺

PsnStore UK

347.90₺

PsnStore ES

368.40₺

Çıkış tarihi: May 28, 2020
Geliştiren: Wolf & Wood Interactive Ltd.
Yayıncı: Wolf & Wood Interactive Ltd.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺

Hotel R’N’R Sistem Gereksinimleri

PS4

Hotel R’N’R Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Hotel R’N’R fiyatı:    189.0₺

Şu anki en ucuz Hotel R’N’R fiyatı:    189.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Hotel R’N’R İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Hotel R’N’R - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Hotel R’N’R Özeti

'Hotel R’n’R, kötü davranışı teşvik eden gonzo VR rockstar simülatörüdür. Ruhunu The Devil'e sat, otelleri parçala ve Rezil ol. Otel personeli ve kendi gevşek bileklerinizden gelen baskı size karşı, ancak 36'dan fazla silah ve önünüzde bir Dünya Turu ile yaratıcı olma zamanı.Her otel, havai fişekleri aydınlatmadan ve Yöneticiyi dışarıda tutmaya çalışmadan önce stratejinizi keşfetmek ve planlamak için zamana sahip benzersiz bir fizik tabanlı yıkım oyun alanıdır. Islak Balık, Sıcak Tutkal, Sığır Prods, C4 ve Alt Makineli Silahlar dahil olmak üzere garip tatmin edici silahlardan oluşan cehennem bir piyon mağazası ve Şeytan'ı yatıştırmak için bir dizi Zorluk, en Infamous olmak beynini ve görünüşünü alır.'Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce

Hotel R’N’R İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Hotel R’N’R fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Hotel R’N’R satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!