Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Neon Chrome

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Neon Chrome fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Neon Chrome satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

Çıkış tarihi: Jan. 1, 2021
Geliştiren: 10Tons Ltd.
Yayıncı: 10Tons Ltd.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS5
Kena: Bridge O…
475.00₺ 237.50₺
PS5
The Sinking Ci…
475.00₺
PS5
Panda Hero Rem…
179.00₺
PS5
Marvel's Aveng…
48.00₺ 33.60₺

Neon Chrome Sistem Gereksinimleri

PS5

Neon Chrome Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Neon Chrome fiyatı:    172.0₺

Şu anki en ucuz Neon Chrome fiyatı:    172.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Neon Chrome İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Neon Chrome - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Neon Chrome Özeti

Neon Chrome Overseer Edition, yeni nesil donanımların yüksek gücünden faydalanarak oyunculara daha da akıcı bir oynanış sunuyor. Üstelik Arena genişlemesi de içinde!Neon Chrome, roguelike tarzda öğeler içeren tepeden aşağıya insafsız bir sibernetik avcılık oyunudur. Silahlarla ve sibernetik yeteneklerle, yolunuza çıkan düşmanları havaya uçurun. Hacker veya Cyber Psycho gibi farklı rolleri tecrübe edin. Karakter istatistiklerinizi geliştirin, yeni sibernetik güçlendirmeler keşfedin ve gücünüzü toplayın. Her ölüm yeni bir başlangıçtır. Overseer’i durdurmanın yolu hiç aynı olmadı.- Duvarlardan ateş edin, odaları havaya uçurun ve tüm katları yok edin- Sonsuz çeşitlikte şekilsel seviyeleri keşfedin- El yapımı düşman lideri dövüşlerinde liderleri mağlup edin- Yeni yetenekler, güçlendirmeler ve silahlar açın- Güçlendirmeleri kurun ve silahlarınızı geliştirin- 2-4 oyuncu için yerel, çok oyunculu yıkımNeon Chrome - Arena, liderlik panosu içeren arena türünde bir hayatta kalma oyun modudur. Amacınız, elinizden gelen her şeyi yapıp mümkün olan en uzun süre hayatta kalmaktır. Tek başınıza veya yerel ağ üzerinden işbirliğine dayalı oynayın! Ölmeden önce ne kadar puan toplayabileceksiniz?- 1-4 oyuncuyla saldırı altında hayatta kalma arena modunda puan toplayın (yerel ağ üzerinden)- Arkadaşlarınıza ve dünyanın geri kalanına karşı performansınızı listeleyecek liderlik panosu- Beş rolden birini seçin - her rolün kendine has bir liderlik panosu ve oynanış tarzı bulunuyor- Mücadeleniz süresince 12 adete kadar geliştirme kurulumu yapın- Silah geliştirmeleri ve sandıklarla alacağınız hasarı iyileştirin- Ana oyunda silahlar ve geliştirmeler açarak onları Arena modunda kullanın

Neon Chrome İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Neon Chrome fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Neon Chrome satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!