Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Space Hulk: Tactics

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Space Hulk: Tactics fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Space Hulk: Tactics satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

25.80₺

PsnStore ES

58.01₺

PsnStore UK

58.17₺

Çıkış tarihi: Oct. 9, 2018
Geliştiren: FOCUS HOME INTERACTIVE
Yayıncı: FOCUS HOME INTERACTIVE
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Need For Speed…
279.00₺
PS4
The Crew 2 Sta…
599.00₺ 119.80₺
PS4
EA Sports UFC …
569.00₺ 649.00₺

Space Hulk: Tactics Sistem Gereksinimleri

PS4

Space Hulk: Tactics Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Space Hulk: Tactics fiyatı:    25.8₺

Şu anki en ucuz Space Hulk: Tactics fiyatı:    25.8₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Space Hulk: Tactics İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Space Hulk: Tactics - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Space Hulk: Tactics Özeti

Space Hulk: Tactics, Warhammer 40.000 evreninde geçen ve bu kült klasik formüle eşsiz bir sürpriz ögesi katan Space Hulk masaüstü oyununun aslına bağlı bir uyarlamasıdır. Bir Terminator Space Marines veya ölümcül bir uzaylı Genestealer takımı olarak kanlı çatışmalara katıl. Kendine has, öyküsel senaryoda savaşarak ilerle: bir Blood Angels takımını ileriye taşı, özelleştir ve geliştir veya bir Space Hulk oyununda ilk kez, bir Genestealer sürüsünü kontrol et! • Devasa bir Space Hulk üzerinde kanlı taktik savaşlarına katıl• Blood Angels gözüyle ve ilk kez Genestealers olarak iki senaryoyu oyna!• Dark Angels, Ultramarines, Blood Angels, Space Wolves ve hatta Genestealers birimlerini yüzlerce kozmetik eşya, kart ve ekipman ile özelleştir.• Çevrimiçi rekabete dayalı çok oyunculu modda yeteneklerini diğer oyunculara karşı test et. • Sezgisel bir harita oluşturma aracı ile kendi görevlerini yarat ve başkalarıyla paylaş.1 OyuncuAğ Oyuncusu 2-2 - Tam oyun, çevrimiçi çok oyunculu oyun erişimi için PlayStation®Plus üyeliği gerektirirminimum 5 GB alan gerekirUzaktan Oynama DestekliHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080pBu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.Space Hulk: Tactics © Copyright Games Workshop Limited 2018. Space Hulk, the Space Hulk logo, GW, Games Workshop, Space Marine, Genestealer, 40K, Warhammer, Warhammer 40,000, 40,000, the ‘Aquila’ Double-headed Eagle logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. Space Hulk: Tactics, developed by Cyanide Studio, published by Focus Home Interactive. All rights reserved to their respective owners.

Space Hulk: Tactics İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Space Hulk: Tactics fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Space Hulk: Tactics satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!