Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Bloodstained: Ritual Of The Night

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Bloodstained: Ritual Of The Night fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Bloodstained: Ritual Of The Night satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

284.00₺

PsnStore ES

775.79₺

PsnStore UK

785.86₺

Çıkış tarihi: June 18, 2019
Geliştiren: 505 GAMES S.R.L.
Yayıncı: 505 GAMES S.R.L.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Snowrunner
284.00₺ 399.00₺
PS4
Generation Zero
259.00₺ 77.70₺
PS4
Carx Drift Rac…
169.00₺
PS4
Assetto Corsa …
349.00₺

Bloodstained: Ritual Of The Night Sistem Gereksinimleri

PS4

Bloodstained: Ritual Of The Night Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Bloodstained: Ritual Of The Night fiyatı:    284.0₺

Şu anki en ucuz Bloodstained: Ritual Of The Night fiyatı:    284.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Bloodstained: Ritual Of The Night İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Bloodstained: Ritual Of The Night - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Bloodstained: Ritual Of The Night Özeti

Bloodstained: Ritual of the Night 19. yüzyılda İngiltere'de geçen yandan görünümlü aksiyon RPG bir gotik korku oyunudur. Paranormal bir güç muazzam büyülü güçler yüklenmiş kristal kırıkları ortaya çıkardı.Bir simyacının laneti yüzünden vücudu yavaşça kristalize olan yetim Miriam olarak oyna. İnsanlığı ve kendini kurtarmak için Miriam kale içinde savaşmalı ve büyücü Gebel'i alt etmesi gerekmektedir. Cehennemin bosslarını ve sayısız kölesini yenmek için geniş bir silah, ekipman ve ganimet yelpazesinin kilidini aç, topla, craft yap!

Bloodstained: Ritual Of The Night İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Bloodstained: Ritual Of The Night fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Bloodstained: Ritual Of The Night satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!