Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III

Güvenilir mağazalardaki en ucuz The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

529.00₺

PsnStore UK

1122.76₺

PsnStore ES

1163.79₺

Çıkış tarihi: Oct. 22, 2019
Geliştiren: NIS America
Yayıncı: NIS America
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Divinity: Orig…
209.00₺ 83.60₺
PS4
Final Fantasy …
529.00₺
PS4
Bloodborne: Ga…
159.00₺

The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III Sistem Gereksinimleri

PS4

The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III fiyatı:    529.0₺

Şu anki en ucuz The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III fiyatı:    529.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III Özeti

Rean Schwarzer vatanını tehdit karanlık bir komplo ortaya. düşmanlarını yüzleşmek için, yeni bir şube kampüsünde öğretim görevlisi olarak kahramanları yeni nesil hazırlar ve zafere doğru onlara rehberlik gerekir.

The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III İle İlgili Kullanıcı Yorumları


The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel III satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!