Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Robotics;Notes Dash

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Robotics;Notes Dash fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Robotics;Notes Dash satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

349.00₺

PsnStore UK

673.56₺

PsnStore ES

678.80₺

Çıkış tarihi: Oct. 16, 2020
Geliştiren: SPIKE CHUNSOFT, INC.
Yayıncı: SPIKE CHUNSOFT, INC.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Five Nights At…
36.00₺ 18.00₺
PS4
3 In 1 Indie B…
95.00₺ 99.00₺
PS4
Desperados III
599.00₺ 399.00₺
PS4
60 Seconds! Re…
95.00₺ 47.50₺

Robotics;Notes Dash Sistem Gereksinimleri

PS4

Robotics;Notes Dash Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Robotics;Notes Dash fiyatı:    349.0₺

Şu anki en ucuz Robotics;Notes Dash fiyatı:    349.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Robotics;Notes Dash İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Robotics;Notes Dash - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Robotics;Notes Dash Özeti

Tanegashima'ya geri dönün ve ROBOTICS;NOTES DaSH'de Bilim Macera serisine devam edin!Tanegashima adası Yaz Festivali'ne hazırlanıyor. Kaito Yashio, JAXA'dan tanıdık Nae Tennouji aracılığıyla STEINS;GATE serisinden Itaru Hashida ile tanıştı. Itaru adada bir tura çıktığını iddia ediyor, ancak zaman geçtikçe oldukça tuhaf davranmaya başlıyor ... Bu arada, etraflarında tedirgin edici olaylar yaşanmaya başlıyor; Dünyayı yeniden kaosa sürükleyecek bir olayın habercileri.Nefes Kesen Görüntüler - ROBOTICS;NOTES dünyasını yeni animasyonlu grafiklerle daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyin.Mutlu Sonunuzu Bulun - En sevdiğiniz karaktere aşık olmanızı sağlayan karmaşık, dallara ayrılan hikâyeler içerir!Timelines Converge - STEINS;GATE serisinden sevilen bir karakter olan Itaru Hashida (Daru), DaSH'de hikayenin karmaşık bir bölümünü oynuyor ve bunu Science Adventure hayranları için bir zorunluluk haline getiriyor.

Robotics;Notes Dash İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Robotics;Notes Dash fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Robotics;Notes Dash satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!