Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket

Güvenilir mağazalardaki en ucuz The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

539.00₺

PsnStore UK

1459.65₺

PsnStore ES

1551.78₺

Çıkış tarihi: Dec. 3, 2020
Geliştiren: TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE UK
Yayıncı: TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE UK
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Divinity: Orig…
209.00₺ 83.60₺

The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket Sistem Gereksinimleri

PS4

The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket fiyatı:    539.0₺

Şu anki en ucuz The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket fiyatı:    539.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket Özeti

The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket şimdi ambalajsız! Pakette The Outer Worlds ana oyun ile birlikte her iki hikâye genişletmesine de erişim sağlayan The Outer Worlds Genişletme Kartı var. THE OUTER WORLDSThe Outer Worlds, Obsidian Entertainment ve Private Division'dan ödüllü bir tek oyunculu bilimkurgu RPG oyunu.Galaksinin en uzak köşesine doğru yol alan bir sömürgeci gemisinde seyahat ederken kayboluyor ve onlarca yıl sonra uyandığınızda kendinizi Halcyon kolonisini yok etmekle tehdit eden derin bir komplonun içinde buluyorsunuz. Uzayın derinliklerinde keşfe çıktığınızda, iktidar savaşına girmiş farklı gruplarla karşılaşıyorsunuz ve seçtiğiniz karakter, bu oyuncu odaklı hikâyenin nasıl devam edeceğini belirliyor. Koloninin kurumsal denkleminin hesapta olmayan değişkeni sizsiniz.THE OUTER WORLDS GENİŞLETME PAKETİThe Outer Worlds Genişletme Paketi içeriğinde iki hikâye genişletmesi bulunuyor. Obsidian Entertainment ve Private Division’ın yarattığı, büyük beğeni toplayan ve pek çok ödül alan, kara mizah öğeleri de taşıyan bu bilim kurgu RPG oyununun iki ilave hikâye genişletmesinde, yeni esrarengiz çatışmalar, entrika dolu görevler, tuhaf yeni mekanlar, acayip silahlar, çapraşık karakterler ve Halcyon Kurulunun yanında veya karşısında savaşmak üzere yeni yollar sizi bekliyor.• The Outer Worlds: Peril on Gorgon'da, Halcyon'un en hırslı ve tehlikeli bilimsel çalışmalarından biri olan, kolonideki işçilerin verimliliğini artırmak üzere geliştirilen Adrena-Time adlı ilaç projesinin ardında yatan gizemi çözmeye çalışıyorsunuz.• The Outer Worlds: Murder on Eridanos'ta, Halcyon kolonisinin tarihindeki en esrarengiz cinayeti araştırıyorsunuz. Rizzo'nun reklam yüzü meşhur Halcyon Helen öldürülerek ortadan kaldırılmış ve herkes cinayet şüphelisi.Genişletme Kartı içeriğini oynayabilmek için aynı platform üzerinde The Outer Worlds oyununa sahip olmak gereklidir.Murder on Eridanos'u indirip erişim kazanmak için lütfen Murder on Eridanos PlayStation™ Store sayfasına giderek "İndir" öğesini seçin.

The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket İle İlgili Kullanıcı Yorumları


The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak The Outer Worlds: Kurul Onaylı Paket satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!