Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Everybody's Gone To The Rapture

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Everybody's Gone To The Rapture fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Everybody's Gone To The Rapture satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore UK

170.00₺

PsnStore

189.00₺

PsnStore ES

366.23₺

Çıkış tarihi: Aug. 11, 2015
Geliştiren: Sony Interactive Entertainment Europe
Yayıncı: Sony Interactive Entertainment Europe
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺

Everybody's Gone To The Rapture Sistem Gereksinimleri

PS4

Everybody's Gone To The Rapture Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Everybody's Gone To The Rapture fiyatı:    170.0₺

Şu anki en ucuz Everybody's Gone To The Rapture fiyatı:    170.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Everybody's Gone To The Rapture İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Everybody's Gone To The Rapture - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Everybody's Gone To The Rapture Özeti

Hikâyemiz dünyanın sonunda başlıyor.6 Haziran 1984 Çarşamba saat 6:37. Asıl Olay'dan bu yana beş gün, dört saat ve 30 dakika geçti. Huzurlu İngiliz kırsal bölgesi Yaughton'un köyü Shropshire bomboştur.Oyuncaklar çocuk bahçelerinde unutulmuş, rüzgârlar kilise çevresindeki karantina broşürlerini uçurmaktadır. İpe serilmiş ve toplanmamış çamaşırların etrafında tuhaf sesler yankılanmaktadır.Bu ıssız dünyada geride kalan biri olarak hayatlarını kaybedenlerin anıları aracılığıyla kıyametin gizemini çözmek için yavaşça parçaları birleştirmelisiniz.Ödüllü macera oyunu, çizgisel olmayan bir anlatıma sahip Dear Esther'ın yaratıcıları The Chinese Room'un bu yapımında tercihleriniz ve keşifleriniz maceranızı belirleyecek.

Everybody's Gone To The Rapture İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Everybody's Gone To The Rapture fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Everybody's Gone To The Rapture satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!