Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Victor Vran Overkill Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Victor Vran Overkill Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Victor Vran Overkill Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

349.00₺

PsnStore ES

775.79₺

PsnStore UK

785.86₺

Çıkış tarihi: June 6, 2017
Geliştiren: Haemimont Games AD
Yayıncı: Haemimont Games AD
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Divinity: Orig…
209.00₺ 83.60₺

Victor Vran Overkill Edition Sistem Gereksinimleri

PS4

Victor Vran Overkill Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Victor Vran Overkill Edition fiyatı:    349.0₺

Şu anki en ucuz Victor Vran Overkill Edition fiyatı:    349.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Victor Vran Overkill Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Victor Vran Overkill Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Victor Vran Overkill Edition Özeti

Lanetli Zagoravia şehrini özgürleştirme görevinde kendi kahramanını yarat. Dünyanın en gürültülü grubunun efsanesine vahşi bir yolculuk olan 'Motörhead: Through the Ages'i keşfet ve parçalanmış diyarların parçalarından oluşan bir boyut olan Fractured Worlds'a gir.• Orijinal ödüllü aksiyon RPG'sini eksiksiz olarak deneyimle• Motörhead'den esinlenmiş olan dünyalar dahil olmak üzere 50'nin üzerinde yerde avlan• Gitarlar ve Tabancalar dahil olmak üzere 10 farklı silah sınıfı • Fractured Worlds'da sınırsız oyun• Yoluna çıkacak 10 şeytan türü• Dinamik Savaş'ta düşmanlarınla yüzleş• 12 farklı giysi arasından seçim yap• Savaş ganimetleriyle kendi sınıfını oluştur• Düşmanlarını parçalamak için 19 farklı iblis gücü çağır• Çevrimiçi 4, tek cihaz üzerinden 2 oyunculu birlikte oynama seçenekleri• Sirk PvP arenasında galip gel • Orijinal oyun müzikleri VE Motörhead müzikleri• Efsanevi yönetmen Lloyd Kaufman'ın katılımıyla1-2 OyuncuAğ Oyuncusu 2-4 - Tam oyun, çevrimiçi çok oyunculu oyun erişimi için PlayStation®Plus üyeliği gerektirirDUALSHOCK®4 Titreşim İşleviUzaktan Oynama DestekliHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080pBu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.Victor Vran © 2017 Haemimont Games AD. Victor Vran adı ve logosu Haemimont Games AD ticari markasıdır. © 2017 Motörhead, Global Merchandising Services Ltd. lisansı altındadır. Haemimont Games AD tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmıştır. İkinci yayıncı Wired Productions'tır.

Victor Vran Overkill Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Victor Vran Overkill Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Victor Vran Overkill Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!