Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Warlocks Vs Shadows

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Warlocks Vs Shadows fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Warlocks Vs Shadows satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

139.00₺

PsnStore UK

258.06₺

PsnStore ES

271.40₺

Çıkış tarihi: Sept. 5, 2017
Geliştiren: TEYON
Yayıncı: TEYON
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Divinity: Orig…
209.00₺ 83.60₺

Warlocks Vs Shadows Sistem Gereksinimleri

PS4

Warlocks Vs Shadows Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Warlocks Vs Shadows fiyatı:    139.0₺

Şu anki en ucuz Warlocks Vs Shadows fiyatı:    139.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Warlocks Vs Shadows İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Warlocks Vs Shadows - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Warlocks Vs Shadows Özeti

Warlocks vs Shadows son derece hızlı ve dinamik bir RPG/brawler oyunudur. Düşmanlarınızı kaba güç ve kurnaz stratejiler ile yok edin, güçlü eşyalar keşfedin, özel güç ve saldırılarla zafere ulaşın.Birbirinden farklı 11 değişik güce sahip karakterden istediğinizi seçin. Her büyücünün kendine has güçleri ve oynanış tarzı var: Her yeni oyun farklı ve heyecan verici!Rengarenk piksel grafikler, büyüleyici sanat tasarımı ve müziklerle bezeli 2D dünyada kendinizi kaybedin. Her bir karakter ve düşmanlar müthiş bir şekilde resmedildi: ekrandan taşan devasa savaş makineleriyle farklı saldırıları ile sizi havaya uçuracak iblis canavarlar ile kapışın.Hikaye modunu tek başınıza ya da co-op olarak oynayabilirsiniz ve arkadaşlarınız ile Deathmatch modunda 4 kişiye kadar kapışarak en iyi refleks ve beceriye sahip kimmiş ve hayatta kalacakmış görebilirsiniz!Gölgelerin üzerine bütün güçlerinizi salarak evrenin yok oluşunu engelleyebilecek misiniz? Büyücülerinizi savaşa çağırın!1-4 OyuncuDUALSHOCK®4 Titreşim İşleviHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080pBu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.©2017 One More Level. Teyon. All rights reserved.

Warlocks Vs Shadows İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Warlocks Vs Shadows fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Warlocks Vs Shadows satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!