Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Dead Cells

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Dead Cells fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Dead Cells satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

68.40₺

PsnStore UK

269.29₺

PsnStore ES

290.80₺

Çıkış tarihi: Aug. 7, 2018
Geliştiren: MOTION TWIN SARL
Yayıncı: MOTION TWIN SARL
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Dead Cells Sistem Gereksinimleri

PS4

Dead Cells Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Dead Cells fiyatı:    68.4₺

Şu anki en ucuz Dead Cells fiyatı:    68.4₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Dead Cells İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Dead Cells - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Dead Cells Özeti

Dead Cells seni, gittikçe yayılan ve sürekli değişen lanetli bir adada olanları anlamak için yapılan başarısız bir simya deneyinin başına getiriyor. Ölümsüz ama sakatken tek çare hareket etmek, keşfetmek ve savaşmak için başka bedenleri ele geçirmekSen ölümsüz olsan da ele geçirdiğin bedenler değil. Bedeninin her yok edildiğinde, yenisini bulmak için zindana gönderilecek ve baştan başlayacaksın...Birbirine bağlı bir dünyayı, dallanıp budaklanan yolları ve açılabilen yetenekleri, sürekli adrenalin pompalayan kalıcı ölüm tehdidiyle karıştıran bir Roguevania deneyimi yaşa. Kayıt noktası yok. ya tek seferde baş düşmana ulaş ya da tekrar dene. Ancak, bazı başarılı denemelerinde elde ettiğin kilidi açılan yeni yol, seviyelere erişim, mutasyon, beceri ve silah gibi ilerlemeleri elinde tutabilirsin.Zorlu ama adil savaş, duyarlı kontroller, zorlu düşmanlar, kalıcı ölüm ve başını beladan kurtarmak için acil durum panik taklaları zorlu, içgüdüsel ve rahatlatıcı bir aksiyon oyunu sunuyor.

Dead Cells İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Dead Cells fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Dead Cells satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!