Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Destiny 2: Beyond Light + 1 Season

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Destiny 2: Beyond Light + 1 Season fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Destiny 2: Beyond Light + 1 Season satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

Çıkış tarihi: Jan. 1, 2021
Geliştiren: Bungie
Yayıncı: Bungie
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4 & PS5
Maneater PS4 &…
349.00₺
PS4 & PS5
WRC 9 Fia Worl…
529.00₺
PS4 & PS5
Watch Dogs: Le…
470.00₺
PS4 & PS5
Mortal Kombat …
955.00₺ 191.00₺

Destiny 2: Beyond Light + 1 Season Sistem Gereksinimleri

PS4 & PS5

Destiny 2: Beyond Light + 1 Season Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Destiny 2: Beyond Light + 1 Season fiyatı:    215.5₺

Şu anki en ucuz Destiny 2: Beyond Light + 1 Season fiyatı:    215.5₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Destiny 2: Beyond Light + 1 Season İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Destiny 2: Beyond Light + 1 Season - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Destiny 2: Beyond Light + 1 Season Özeti

Beyond Light + 1 Sezon ile Birlikte VerilirO an aktif olan Sezona*, Egzotik Açıklamaya Vakit Yok Pals Tüfeğine ve katalizörüne erişim.YENİ BİR YOLCULUĞA ÇIK Donmuş Europa sınırı, pek çok kayıp sır barındırır, Stasis'in karanlık gücü de bu sırlardan biridir. Karanlığın Kell'i bu gücü Günahkar kuvvetlerine vermeden önce kontrol edebilmek için gizemli Exo Stranger ile iş birliği yapman gerekiyor. KARANLIĞI KULLAN Savaş alanında hüküm sürmek için yeni Stasis elementinin gücünü kullan. Her Muhafız sınıfı, Stasis'i farklı bir şekilde kullanır: Büyücü - Shadebinder: Güçlü bir Stasis asası çağır ve düşmanlarını buzun içinde dondur. Avcı - Revenant: Stasis parçacıklarından bir çift Kama bıçağı yarat. Titan - Behemoth: Kudretli bir Stasis eldiveniyle düşmanlarına sert bir darbe indir. CEPHANELİĞİNİ GENİŞLET Buzun ve harabelerin altında sayısız yadigar, bolca silah ve daha fazlası yatıyor. Bu yeni teknolojiyi al ve çorak diyarı ehlileştirme cesareti göster.*Bu sürüm ilk kez satın alındığında, satın alımdan sonraki ilk girişte o an aktif olan Sezona erişim sağlanacaktır.

Destiny 2: Beyond Light + 1 Season İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Destiny 2: Beyond Light + 1 Season fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Destiny 2: Beyond Light + 1 Season satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!