Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Twin Robots: Ultimate Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Twin Robots: Ultimate Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Twin Robots: Ultimate Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

76.00₺

PsnStore UK

145.76₺

Çıkış tarihi: Jan. 1, 2021
Geliştiren: RATALAIKA GAMES SL
Yayıncı: RATALAIKA GAMES SL
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS5
Kena: Bridge O…
475.00₺ 237.50₺
PS5
The Sinking Ci…
475.00₺
PS5
Panda Hero Rem…
179.00₺
PS5
Marvel's Aveng…
48.00₺ 33.60₺

Twin Robots: Ultimate Edition Sistem Gereksinimleri

PS5

Twin Robots: Ultimate Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Twin Robots: Ultimate Edition fiyatı:    76.0₺

Şu anki en ucuz Twin Robots: Ultimate Edition fiyatı:    76.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Twin Robots: Ultimate Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Twin Robots: Ultimate Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Twin Robots: Ultimate Edition Özeti

Watt ve Volt, zamanla unutulmuş ve eski bir robot fabrikasında terk edilmiş iki ikiz robotlardır. Yanlışlıkla arızalı olarak işaretlendiler ve günümüz dünyasında bulunmayı hak ettiklerini kanıtlamak istiyorlarsa bir dizi zorlu testi geçmeleri gerekiyor.Watt ve Volt’un işleri zor, ama iyi haber şu ki bu işi tek başınıza yapmanıza gerek olmayabilir, çünkü her iki robotun arasında değiş tokuş yapabildiğiniz gibi birlikte çalışma da tamamen desteklenmektedir. Dolayısıyla diğer robotu kontrol edecek bir arkadaşınız olduğu sürece, odaklanmanız gereken tek şey kendi robotunuzun ne yaptığıdır.İkiz Robotların testlerini geçmelerine ve eski fabrikadan tek parça halinde kaçmalarına sadece siz yardım edebilirsiniz!Özellikler: * Stratejik Düşünme* Hızlı Refleksler* Keşfetme, gizli alanları bulma!* Bulmaca Çözümü

Twin Robots: Ultimate Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Twin Robots: Ultimate Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Twin Robots: Ultimate Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!