Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

129.00₺

PsnStore ES

290.80₺

PsnStore UK

291.75₺

Çıkış tarihi: May 2, 2019
Geliştiren: Ysbryd Games Worldwide Limited
Yayıncı: Ysbryd Games Worldwide Limited
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Five Nights At…
36.00₺ 18.00₺
PS4
The Dark Pictu…
219.00₺
PS4
Agony
144.00₺ 14.40₺
PS4
Five Nights At…
139.00₺

Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action Sistem Gereksinimleri

PS4

Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action fiyatı:    129.0₺

Şu anki en ucuz Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action fiyatı:    129.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action Özeti

VA-11 Hall-A'ya Hoş Geldiniz!Bu dünyada şirketler üstün hüküm sürüyor, tüm insan yaşamı onları baskı altına almak için tasarlanan nanomakinelerle enfekte ve korkunç Beyaz Şövalyeler herkesin yasalara uymasını sağlıyor.Ancak bu hikaye bu insanlarla ilgili değil.VA-11 Hall-A'da, 'Valhalla' takma adıyla takılan bir barmensiniz. Glitch City'nin merkezinde sadece küçük bir bar olmasına rağmen, distopyanın bu bölgesinden en etkileyici insanları kendine çekiyor. Müşterilerinizi yağlayın, en ilginç hikayelerden haberdar olun.VA-11 Hall-A deneyimi, kararlarınızın geleneksel seçimlere değil, yaptığınız içeceklere bağlı olduğu dallanmış bir arsa sunar. Müşterilerinizi, zevklerini tanıyın ve hayatlarını değiştirecek içeceği hazırlayın.Bu dünyadışı deneyimde, Michael 'Garoad' Kelly'nin efsanevi elektronik film müziğinin tadını çıkarın.1 OyuncuDUALSHOCK®4 Titreşim İşleviHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080pBu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.© SUKEBAN GAMES All Rights reserved. Published by Ysbryd Games, Active Gaming Media Co., Ltd.

Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!