Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Tetsumo Party

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Tetsumo Party fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Tetsumo Party satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

14.40₺

PsnStore UK

26.73₺

PsnStore ES

28.91₺

Çıkış tarihi: July 26, 2019
Geliştiren: MONSTER COUCH SP. Z O.O.
Yayıncı: MONSTER COUCH SP. Z O.O.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Buz Devri Scra…
284.00₺ 259.00₺
PS4
Jüpiter Ve Mars
144.00₺ 43.20₺

Tetsumo Party Sistem Gereksinimleri

PS4

Tetsumo Party Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Tetsumo Party fiyatı:    14.4₺

Şu anki en ucuz Tetsumo Party fiyatı:    14.4₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Tetsumo Party İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Tetsumo Party - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Tetsumo Party Özeti

Bu bulmacayı çözün: sumo, duvar ve dansın ortak yönü nedir? Cevap: hepsi Tetsumo Party oyununda buluştu!Tetsumo Party, sumo güreşçilerinin Japon TV şovlarından esinlenilen, alışılmışın dışındaki bir yarışmada bir araya geldikleri bir oyundur. Sumoların yaklaşan bir bambu duvarındaki komik şekilli deliklere sığmaları gerekiyor, yoksa… oldukça gülünç bir biçimde sonuçlanacağını söyleyebiliriz.Ama yalnız kazanmaktan daha iyisi ne olabilir? Tabi ki arkadaşlarınla savaşmak! Tetsumo Party oyununda eğlenceli bir karşılaşmada 4 kişiye kadar yüzleşebilirsiniz.Zorluk nerede? Her bir uzvu ayrı ayrı kontrol etmeniz gerekiyor. Ve unutmayın ki yaklaşan bambu duvarlar pek de hoşgörülü değil.- Ufak dikkat dağıtıcı şeyler olabilir, mesela bir garson size yemek ve içecek getirebilir. Onlar için elini uzatabilirsin ancak yaklaşan duvara dikkat etmelisin!- Oyun tek oyunculunun yanında yerel eşli ve karşılıklı çok oyunculu oynanış modlarını içermektedir.- Kilidi açılacak yeni karakterler!

Tetsumo Party İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Tetsumo Party fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Tetsumo Party satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!