Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

26.25₺

PsnStore UK

50.31₺

PsnStore ES

53.16₺

Çıkış tarihi: March 25, 2020
Geliştiren: LILLYMO GAMES inc.
Yayıncı: LILLYMO GAMES inc.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4 & PS5
Maneater PS4 &…
349.00₺
PS4 & PS5
WRC 9 Fia Worl…
529.00₺
PS4 & PS5
Watch Dogs: Le…
470.00₺
PS4 & PS5
Mortal Kombat …
955.00₺ 191.00₺

Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure Sistem Gereksinimleri

PS4 & PS5

Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure fiyatı:    26.25₺

Şu anki en ucuz Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure fiyatı:    26.25₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure Özeti

Twin Breaker, Arkanoid gibi 80'lerin arcade klasikleri tarzında, bir arsa, karakterler ve anlamı olan, hikayeye dayalı bir tuğla kırma oyunudur! 2300'lerde Dünya, gücünü ve prestijini savaşmak için değil yıldızlara ulaşmak için kullanan tecritçi Birleşik Devletler haricinde gezegenin çoğunu yutmuş bir Savaştan kurtarıyor. NASA’nın nesil gemileri uzayda kaybolduğunda, sadece iki pilot bunun nedenini bulabilir. 40 aşama, 4 patron dövüşü, Yeni Oyun +, ekstralar, çok sayıda hikaye ve diyalog, koleksiyon, sallanan bir film müziği ve eğlenceli bir Platin Kupa, İkiz Kırıcı hem geçmiş hem de gelecek için bir övgüdür. Oyun Lillymo Games tarafından geliştirilmiş ve PlayStation® medya kişiliği Colin Moriarty tarafından yazılmıştır.Bu Cross-Buy ürününü PS4™ ve “PS Vita” sürümlerine indirebilirsiniz.

Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Twin Breaker: A Sacred Symbols Adventure satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!