Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Quest Hunter

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Quest Hunter fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Quest Hunter satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

99.75₺

PsnStore UK

196.30₺

Çıkış tarihi: Sept. 4, 2020
Geliştiren: 2 ZOMBIE GAMES
Yayıncı: 2 ZOMBIE GAMES
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺

Quest Hunter Sistem Gereksinimleri

PS4

Quest Hunter Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Quest Hunter fiyatı:    99.75₺

Şu anki en ucuz Quest Hunter fiyatı:    99.75₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Quest Hunter İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Quest Hunter - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Quest Hunter Özeti

Quest Hunter, hikayeyi seçimlerinizle şekillendirdiğiniz izometrik bir aksiyon-RPG oyunudur. Tonlarla hazine ve sır keşfedip, bulmaca çözüp, karakterinizi geliştirip, yetenek seviyenizi yükseltip düşman patronların işini bitirin! Koltuğunuzda tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynayın ya da dört oyuncuya kadar çevrimiçi verin!+ Kooperatif modu: arkadaşlarınızla ister çevrimiçi, ister aynı koltukta tek ekranda (en fazla 4 oyuncu) oynayın. Kötülüğe karşı omuz omuza savaşın ya da hep birlikte düşmanın inini toplu mezara çevirin!+ Rasgele oluşturulan zindanlar: şansınızı deneyin, bakın bakalım zindandan çıkış yolunu bulabilecek misiniz! Bu sefer nerede olabilir? Sizi köşede bu sefer kim bekliyor?+ Görevler ve bulmacalar: ilerleyin, dönün, ışık yakın, değiştirin, kazın... Kısacası, çeşitli görevleri ve bulmacaları çözün. Kamptaki en zengin adam olmak için hazine haritalarını bulun!+ Beceriler ve süper güçler: karakter özelliklerini yükseltin ve yeni beceriler keşfedin. Yenilmez bir ölüm makinesi haline gelip bütün düşmanlarınızı toza çevirin!+ Silahlar, zırhlar ve eşyalar: silahınızı ve zırhınızı bulun, oluşturun ve yükseltin. İksirler pişirin ya da bomba yapın. İster kürek ve hasır şapka ister keskin bir bıçak ve kask alın - karar vermek size kalmış!+ Canavarlar ve patronlar: karanlıktan gelen gizemli canavarlar – meşalenizi yakın, canavarlar dağılacaktır. Sinsi haydutlar - paranızı onlara vererek hayatta kalabilirsiniz. Kurnaz patronlar –doğru yaklaşımı bulmalısınız!+ Hazine ve kupalar: Ceplerinizi yenilmiş düşmanlarınızın kupalarıyla doldurun. Tüm zulaları ve saklanma yerleri bulun. Karanlık Dünya'nın tüm hazinelerini kazarak çıkartın!Ve unutmayın: sadece meşalenin ışığı sizi güvende tutabilir!

Quest Hunter İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Quest Hunter fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Quest Hunter satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!