Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

This Is The Zodiac Speaking

Güvenilir mağazalardaki en ucuz This Is The Zodiac Speaking fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup This Is The Zodiac Speaking satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

37.20₺

PsnStore UK

67.15₺

PsnStore ES

75.46₺

Çıkış tarihi: Oct. 15, 2020
Geliştiren: Klabater
Yayıncı: Klabater
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Buz Devri Scra…
284.00₺ 259.00₺
PS4
Jüpiter Ve Mars
144.00₺ 43.20₺

This Is The Zodiac Speaking Sistem Gereksinimleri

PS4

This Is The Zodiac Speaking Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz This Is The Zodiac Speaking fiyatı:    37.2₺

Şu anki en ucuz This Is The Zodiac Speaking fiyatı:    37.2₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

This Is The Zodiac Speaking İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

This Is The Zodiac Speaking - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


This Is The Zodiac Speaking Özeti

This is the Zodiac Speaking", dünyanın en meşhurlarından biri ve henüz yakalanmamış seri katılı olan Zodiac'ın hikayesinden ilham alan gerçeğe dayalı, tek oyunculu, heyecan verici psikolojik bir oyundur. 70'lerin California'sına ait nostaljik görsellerle epik sinematik soundtrack'i ve klasik korku, soruşturma, gizli mekanizmalar ve keşfedilecek pek çok sonu harmanlar. THIS IS THE ZODIAC SPEAKING'İ OYNAYIN VE: • Amerika’nın henüz yakalanmamış en meşhur seri katilinin gerçeğe ve kanıtlara dayalı hikayesini keşfet. • Bu hikayeyi seri katilin saldırısından kurtulmuş bir kişinin bakış açısına göre tecrübe et, travmanla yüzleş ve Zodiac hakkındaki gerçeğe seni götürecek bir soruşturma yürüt. • Cinayetlerin arkasındaki detayları çöz, orijinal cinayet mahallerinden ilham alan yerleri ziyaret et, travmanı yönetmene yardımcı olacak gerçek psikolojik oturumları deneyimle. • Hepsi de soruşturma sonucu aldığınız karara dayanan 3 alternatif sonu ortaya çıkar. • Atmosferik film müziğinin ve orijinal retro'dan ilham alan sanat stilinin keyfini çıkar. • 70'lerin nostaljik ortamlarında gezin ve geçmişin California'sının aslına uygun olarak tasvir edilen kendine has noktalarını ziyaret ederken eski ortamları hisset.

This Is The Zodiac Speaking İle İlgili Kullanıcı Yorumları


This Is The Zodiac Speaking fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak This Is The Zodiac Speaking satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!