Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Fighting Ex Layer (Standard Version)

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Fighting Ex Layer (Standard Version) fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Fighting Ex Layer (Standard Version) satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

349.00₺

PsnStore UK

651.10₺

PsnStore ES

678.80₺

Çıkış tarihi: June 28, 2018
Geliştiren: ARIKA CO., LTD.
Yayıncı: ARIKA CO., LTD.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Snowrunner
284.00₺ 399.00₺
PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Assetto Corsa …
349.00₺

Fighting Ex Layer (Standard Version) Sistem Gereksinimleri

PS4

Fighting Ex Layer (Standard Version) Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Fighting Ex Layer (Standard Version) fiyatı:    349.0₺

Şu anki en ucuz Fighting Ex Layer (Standard Version) fiyatı:    349.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Fighting Ex Layer (Standard Version) İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Fighting Ex Layer (Standard Version) - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Fighting Ex Layer (Standard Version) Özeti

*[FIGHTING EX LAYER], [Character 01: Hokuto] ve [Gougi 01 Pack] ayrı satın alımlar için mevcuttur. Lütfen tekrarlayan satın alımların farkında olun.Çevrimiçi Çoklu Oyuncunun keyfini çıkarmak için bir PlayStation®Plus üyesi olmalısın.İçerik-[FIGHTING EX LAYER] Oyunu-Character 01: Hokuto-Gougi 01 PackAçıklamaARIKA'nın klasik EX karakterleri başka bir ağır dövüş için yeniden bir araya geliyor!Hem Çevrimdışı hem de Çevrimiçi olarak 1v1 dövüşleri oynamak mümkün.PlayStation™Store'dan satın alınan içerik tek bir Sony Entertainment Network hesabına kaydedilebilir ve çoklu cihazlarda oynanabilir fakat bunun her zaman bu şekilde olacağını garanti edemiyoruz. Ayrıntılar için, lütfen en yeni 'Mağaza Hakkında' bilgilerine bakın.Oyun içi satın alma opsiyonu1-2 OyuncuAğ Oyuncusu 2-2 - Tam oyun, çevrimiçi çok oyunculu oyun erişimi için PlayStation®Plus üyeliği gerektirirminimum 3 GB alan gerekirHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080pBu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.©ARIKA CO.,LTD. TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

Fighting Ex Layer (Standard Version) İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Fighting Ex Layer (Standard Version) fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Fighting Ex Layer (Standard Version) satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!