Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Evil Inside

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Evil Inside fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Evil Inside satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

114.00₺

PsnStore UK

224.37₺

PsnStore ES

252.00₺

Çıkış tarihi: Jan. 1, 2021
Geliştiren: JANDUSOFT S.L.
Yayıncı: JANDUSOFT S.L.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS5
Kena: Bridge O…
475.00₺ 237.50₺
PS5
The Sinking Ci…
475.00₺
PS5
Panda Hero Rem…
179.00₺
PS5
Marvel's Aveng…
48.00₺ 33.60₺

Evil Inside Sistem Gereksinimleri

PS5

Evil Inside Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Evil Inside fiyatı:    114.0₺

Şu anki en ucuz Evil Inside fiyatı:    114.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Evil Inside İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Evil Inside - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Evil Inside Özeti

Annesinin ölümü ve bunun için babasının tutuklanmasının ardından, bizim kahramanı Mark gizemli, Ruhsal kurulu aracılığıyla hangi patlar ona temas etmeye çalışır ve fade away Mark neden olur. her şeyin başladığı en That: o Ruhsal kurulu parçalarını toplamaya çalışır ve böylece iken paranormal olaylar dizisi ona işkence edecek, gerçekten neler olduğunu bulmak.o sadece annesinin kaybı yaşadı ve bunun için hapis babasını sahiptir çünkü oyuncu, Mark, onun küçük kardeşi sorumlu bir genç somutlaştıracaktır. vizyonları ve Mark eziyet korkularını açığa. Onlara ... ya da başka birisi hakkında bilgili sadece rağmen?nesnel, evin etrafında bulunan Ruhsal kurulu parçaları, toplamak için iletişim Rose, annesinin muktedir ve gerçeği keşfetmek olduğunu.Evil Inside bütün iddiası gizemli evin ... ya da hemen hemen her şeyde olur. sürekli değişmektedir Mark'ın evini keşfedin. Yavaşça atmosfer değişecektir. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Korkularınla ​​çırpın. Yüz terör ve gerçek. Ama her şeyden önce ... gerçek korku deneyimi yaşamasını.Her şey çok garip olmuştur. Neden baba bunu? Hapiste şimdi. O şeyler yolunda değil ... İyi bir insandı. Gerçeği bilmek gerekir ... ama sadece o biliyor. Ya bunu biliyordu. Ona konuş gereken, gerçeği keşfetmeye gerek yoktur. Ne oldu?Sen kanepede oturup. durum sizi üstesinden gelir. Çok kısa bir süre içinde hayatınızı 180º dönüş almıştır. Neredeyse farkında olmadan, yalnız yaşıyor. küçük kardeşine başına geçmiş. Sen mutfak, gıcırtı gidin. Işık aniden yanıp söner. Sizce böylece yalnız veya. Bütün bunlar için, bütün bu hikaye net bir şey yok, gerçeği bilmiyor yerini koruyor. Bir şey eklemez ...En büyük korkuları gerçek oldu. Yalnızlık ve karanlık sizi işgal. Neler oluyor? O melodi ...

Evil Inside İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Evil Inside fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Evil Inside satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!