Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

35.80₺

PsnStore ES

155.00₺

PsnStore UK

156.99₺

Çıkış tarihi: Sept. 19, 2017
Geliştiren: CE EUROPE LIMITED
Yayıncı: CE EUROPE LIMITED
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition Sistem Gereksinimleri

PS4

Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition fiyatı:    35.8₺

Şu anki en ucuz Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition fiyatı:    35.8₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition Özeti

İki katmanlı evrendeki destansı çarpışma, büyük bir saygı duyulan aksiyon-savaş oyun serisinin yeni çağı Marvel vs. Capcom: Infinite ile geri dönüyor. Marvel ve Capcom evrenleri, simgeleşmiş karakterler aksiyon dolu bir oyuncuya karşı oyuncu savaşında çarpışmak için bir araya geliyor. Ultron Sigma, tüm biyolojik yaşamın kökünü sistematik bir şekilde kurutmaya başlıyor. Her türlü tehlikeye karşı kahramanlar küllerinden doğuyor ve büyük tehdide birlikte karşı koyuyor, tek umutları ise kudretli Infinity Stone'larda yatıyor. PS4™'e özel olan 'Captain Marvel Major Carol Danvers Kostümü' içeriği dahildir.

Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Marvel Vs. Capcom: Infinite — Standard Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!